Zaurgováno emailem

Ahoj.
Můžete mne prosím poradit, jaké vhodné slovíčko pro “urgovat” se hodí do níže uvedené věty?

Věta: Řešení problému bylo zaurgováno emailem.

Můj pokus:
The solution has been urged/claimed/pres­sed/reminded to Mr. Novak by email.

Kontext:
Zjistil jsem závažný problém se zařízením, které vyžaduje opravu. Problém jsem nahlásil odpovědné osobě panu Novákovi. Ten bohužel ani po několika dnech nereaguje a tak se emailem připomínám/urguji.

Poradíte mi prosím, jaké vhodné slovíčko se pro takový případ používá? Díval jsem se do slovníků, ale nějak jsem nepochopil, které slovíčko je pro tento případ nejvhodnější.
Moc by mi to pomohlo.
Děkuji Vám

Za/urgovat:

1. to chase something up (with someone),
  2. to chase up something (with someone),
  3. to chase someone up (over/about/on something),
  4. to chase up someone (over/about/on something),
  5. to press someone (about/on/over/for something)
  1. We've chased the problem up with Mr Novak by email
  2. We've chased up the problem with Mr Novak by email
  3. We've chased Mr Novak up by email over/about/on the problem
  4. We've chased up Mr Novak by email over/about/on the problem
  5. We've pressed Mr Novak by email about/on/over the problem
  6. We've pressed Mr Novak by email for an urgent solution (to the problem)
  7. We've emailed Mr Novak asking him to attend to the matter urgently
  8. We've emailed Mr Novak asking him to deal with the problem urgently
  9. We've emailed Mr Novak asking him to address the matter urgently
  10. We've emailed Mr Novak (again) to remind him about the problem
  11. We've emailed Mr Novak (again) asking him to give the problem his urgent attention
  12. We've emailed Mr Novak (again) reminding him that the problem needs his urgent attention
  13. We've emailed Mr Novak (again) asking for an urgent solution to the problem

I would avoid the passive (has been chased up) although, of course, there's nothing wrong with it grammatically. It sounds evasive, as if no-one wants to take responsibility for sending the email. (Maybe the email just fell out of the sky of its own accord?)

See also this thread.

Moc moc moc Vám Dane děkuji za vysvětlení a celou řadu ukázkových vět, ze kterých je mi to už jasné. Moc jste mi pomohl. Ještě jednou velké díky.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.