Help for English

Broňa Sobotka - nadšený učitel angličtiny

 

Broňa je pro mě dobrý doplněk výuky. Jako hlavní zdroj výuky bych ho nechtěl. Na seduo má lekce zdarma. Tam dal pár typů a odkazů na výuku zdarma . Jsem za ně a za něj rád. Ale beru ho s malinkou rezervou.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Michal vložený před 4 lety

Já si taky nemyslím, že by měl nějak výrazný český akcent, i když sám říká, že je to jedna z jeho slabších stránek. Možná je to i tím, že se začal učit anglicky až ve dvaceti.
Úroveň AJ má určitě výbornou, má CPE za A (což nemusí vždy tolik znamenat). Občas sice dělá chyby, ale ty děláme všichni. :) Líbí se mi na něm, že je ohledně svých vlastních chyb a nedostatků upřímný.

Já jsem se začala učit anglicky v patnácti a akcentu už se taky nezbavím :) To, že se upřímně zmiňuje o vlastních chybách (“dřív jsem si myslel…”, případně přidá nějakou veselou historku) je rozhodně výhoda – jedna z nejčastějších překážek u českých studentů je podle mě strach dělat chyby (=budu radši zticha).

Ahoj, pokud vím, tak Broňa měl včera dělat rozhovor s Markem. Video by mělo vyjít v úterý na jeho kanále, takže se těším. :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.