Help for English

Sloveso to get

 

Mám pocit, že jsem tu dříve četl článek o všech možných použitích slovesa to get – dostat, přinést, nechat si něco udělat, změna stavu apod. Takový celkový přehled. Nyní článek nemohu najít. Pletu se nebo byl smazán? Případně bych ho ocenil. Děkuji.

Je tu článek GET změna stavu, pak tři různé články o frázových slovesech s GET, ale samostatný myslím nemáme. Procházel jsem systém, ale s GET nic smazáno není, vše by mělo být k nalezení online.

Já jsem našla přes Google tuhle konverzaci, ale když člověk klikne na ten článek, tak to napíše, že nebyl vydán.. https://www.helpforenglish.cz/…-sloveso-get

Aha, jasně, koukám na to. To je k článku, který jsme upravovali, ale omylem nastavili vydání jen v apce. Už jsem to změnil:

https://www.helpforenglish.cz/…-sloveso-get

Ok, i tak moc děkuji za reakci. Asi jsem to viděl někde jinde. Byl to takový moc hezký přehled. Tak třeba nápad na nový článek. ?

Rozklikl jste si ten odkaz od pana Svozílka? To je to, co jste chtěl:) (pokud to teda opravdu nebylo ještě něco jiného úplně odjinud…)

Jsem trouba, jasně, to je ono. Moc díky evaoslik. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lifeguardcz vložený před 3 lety

Jsem trouba, jasně, to je ono. Moc díky evaoslik. :-)

Za málo, prima:)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.