Help for English

English me

 

Té aplikaci vůbec nerozumím. Chci se učit nová slovíčka, ale ono mi to umožňuje pouze zkoušení ze slovních okruhů. Když něco neumím, musím se to napřed naučit, a potom teprve si mohu vyzkoušet, jestli to umím. Nevím, kde v aplikaci najdu nějaký seznam nových slovíček.

Dobrý den,

v aplikaci máme základní rozcestí:

  • výukové plány (necháte apku připravovat vám cvičení a to jak slovíčka tak gramatické)
  • samostudium (vybíráte si, co potřebujete sama)

V sekci samostudium máme část slovní zásoba, kde najdete mnoho předpřipravených okruhů pro vaši úroveň – okruh si můžete nejprve celý prohléhnout a pak si vybrat z několika druhů zkoušení.

Navíc si můžete vytvářet vlastní slovní okruhy a to buď vyhledáním ve slovníčku a vložením, nebo si vždy u oblíbeného slovíčka kliknete na srdíčko a pak všechna svá slovíčka najdete části Oblíbené – tam si pak všechna můžete zařadit hromadně do nového okruhu.

Podrobnosti najdete v tomto článku:

Aplikace English Me! (podrobný popis)

Možnost je také využít nové funkce slovíčka pro vás (v sekci samostudium), kam apka automaticky dává slovíčka, která byste měla znát na vaší úrovni plus ta, co se chcete naučit. Je to nová funkce (v článku zatím není popsaná, podrobnosti připravujeme).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od naficka vložený před rokem

Té aplikaci vůbec nerozumím. Chci se učit nová slovíčka, ale ono mi to umožňuje pouze zkoušení ze slovních okruhů. Když něco neumím, musím se to napřed naučit, a potom teprve si mohu vyzkoušet, jestli to umím. Nevím, kde v aplikaci najdu nějaký seznam nových slovíček.

Dobrý den,

abych ještě odpověděl na Váš dotaz konkrétněji. Není nutné se nikde slovíčka nejprve učit. Náš algoritmus je dělaný tak, aby Vás slovíčka naučil. Není potřeba se tedy někde učit seznam slov. Spustíte si naše zkoušení a je to. Pokud je slovo, které nevíte, jednoduše stisknete ENTER. Počítač pak ví, že toto slovo neznáte, a za chvilku Vám ho předloží znovu. Za pár minut budete slovíčka znát.

Pokud si nechcete vybírat, ze kterého okruhu slova budou, jednoduše využívejte naši funkci Slovíčka pro vás. Aplikace vás bude neustále učit nová slova a opakovat slova, která je potřeba zopakovat, ve chvíli, kdy je potřeba si je zopakovat.

V případě dalších dotazů určitě pište.

Mám podobný dotaz, jenom stran gramatiky. Výukové plány mi vygenerují úplně náhodné testy. Chybí mi odkaz na článek předem a nějaký systém, abych prošla gramatikou systematicky. Mám pocit, že stojím na místě, nezlepšuji se.

Dobrý den,

systematicky můžete procházet gramatiku pomocí funkce Články pro vás. Tam jsou naše články seřazeny tak, jak doporučujeme se učit. Případně si můžete otevřít jen články o gramatice nebo články o slovní zásobě. I tam jsou seřazené podle doporučeného pořadí.

Články o gramatice nyní navíc jsou doplněny aktivitami. Takže určitě doporučuji postupovat podle „Články pro vás“.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.