Help for English

Housing

 

Děkuji Vám za postřehy.Jsem starší ročník a neměl jsem na základce a ani v učňáku anglinu,dodělávám dálkově maturu(2 ročník).
chtěl jsem napsat že,bydlím v bytě sám.I live own in my flat-takže tohle je špatně.Napíši podle Filipa -I live in my own flat.Trošku mě lákala použít alone ale to by asi nešlo,že?
Na ty neurčité členy zapomínám,budu muset doplnit.
Větu- I can see to sunset.Věta předtím byla,že mám byt umístěný na západ a možná proto jsem napsal v další větě,že můžu vidět západ slunce.Ale asi je ta věta zbytečná.
Jo tuhle větu jsem napsal úplně špatně-When I come into the house I enter through my living room and there is door to my kitchen in the corner.Chtěl jsem napsat,že když příjdu do svého bytu(domů),že projdu obyvacím pokojem kde v rohu jsou dveře do mé kuchyně.Určitě jsem mohl použít místo into jenom to a místo house flat a taky jsem mohl dát místo enter through dát have to through(musím projít).Tuhle větu jsem si vymyslel a asi měla znít úplně jinak.When I come to my flat I have to through my living room and there is door to my kitchen in the corner.A možná ten dovětek-and there is door to my kitchen in the corner-by tam nemusel být a ani nevím jestli je správně.Chtěla,a­bychom hodně používali there is,are.
Now,I will describe a guided tour of my kitchen-tuhle větu jsem si vypůjčil z knížky ale v knížce je místo my kitchen-the house.

Děkuji za rady a postřehy

myslim, ze s I live alone, by nemel být problém.

Možná by neuškodila malá editace textu, strašně se v tom ztrácím a nevím co řešit dřív :D

when I go through my flat, I have to pass my living room and there is kitchen door at the corner.

to bych napsal ja :-D. ale pockame na Filipa

----
jééé už tu byl :-D

Díky,za vše,a s prominutím tu větu od qteck použiju-when I go through my flat, I have to pass my living room and there is kitchen door at the corner.akorát jsem si myslel ,že v rohu se řekne s „in“ a né s „at“ale to je asi myšleno u rohu a proto to „at“že?

in the corner = v koutě

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.