Help for English

Partnerské weby

 

Zajímalo by mě, podle jakého klíče (podmínek) se objevují subjekty na seznamu „Partnerské weby“. Díky.

Jsou to buď weby, které s námi nějak skutečně spolupracují (např. jsou tam stránky naší ilustrátoky p. Vydrové), nebo jsou to weby, se kterými si vyměňujeme odkazy z důvodu zvyšování ranku stránek – abychom byli výš ve vyhledávačích (oni odkazují na nás, a my na ně).

Máte nějaký speciální důvod, proč se na to ptáte?

Ani ne. Až dnes jsem se na ten seznam podívala detailněji a trochu mě překvapil odkaz na „ANTEPRÁDLO.CZ“ nebo „ATELIERULITA.CZ“ (ten je mi už teď jasný), protože nemají s angličtinou nic společného a asi bych očekávala něco více tématického. Ale byl to jen pouhý dotaz – momentální zvědavost. Díky.

Pane Víte, mám dotaz ohledně partnerských webů – máte nějaké zkušenosti s realizací brigád v zahraničí s firmou, která je na adrese www.1prace.cz ? Chtěla bych se zdokonalit v angličtině, ale nemám žádné zkušenosti a nerada bych naletěla nějakým chytrákům…
Díky.

S tím bohužel zkušenosti nemám… a vím, že různých chytráků je na světě spousta. Tak nevím. Zkuste to zadat jako samostatné téma diskuse, třeba vám někdo napíše nějaké své zkušenosti.

O.K.,díky za radu :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.