Help

Jsem žák 7. třídy na základní škole, na angličtinu jsem na prvním stupni úplně kašlal a tak mě utekly základy – potřeboval bych to nějak dohnat. Nechce říct, že bych nic neuměl ale chybí mi tzv. sebejistota. Přemýšlel jsem, že začnu nějakou učebnici, ale učebnice pro začátečníky nevyhovují. Chtěl bych se zeptat zda existuje nějaká učebnice pro mírně pokročilé až pokročilé. K tomu jedu v květnu do anglie (se školou – školní zájezd) a mám obrovské obavy, že tam budu za idiota. Kurzy angličtiny – ne.
Děkuji za nějakou odpověď

Ještě chci dodat, že se učím podle učebnice: Project 3 – předtím Project 1 – 2.

Project si taky pamatuju, neměl jsem nikdy tu knížku moc rád:)
Knížek je dost, stačí se podívat do recenzí, tak B1 by ti mohla sednout, když už nejsi začátečník, jak píšeš :)

Rozumět asi nebudeš, ale nevím proč by jsi měl být za idiota :)

myslím že vše co potřebuješ najdeš na těhlech stránkách:-D

A ještě jsem ti zapoměl vynadat, že to píšeš do blbé kategorie :-)

Rozhodně si na úvodní stránce přečtěte článek „JSTE TU POPRVÉ?“, pak doporučuji projít si náš kurz „Pro začátečníky“ (ikona ‚Z‘)

To jsem zkoušel, ale učebnice je větší jistota
Nevím jak myslíš B1 – vypadá to jako rozdělení katogorií umu.
Seznam mě s tím více

http://www.helpforenglish.cz/…lictiny.html

O úrovních tady :)

Jak to myslíš, že to je větší jistota ?

Děkuji, nevím jistě jestli jsem A2 nebo B1 ale to mi nějak nepomáhá najít tu správnou učebnici.

„nedávno“ v jedné diskuzi upozornil Pajas na „Moderní učebnici angličtiny“ Till Gottheinerová, Sergěj Tryml. Není určena pro začátečníky – vyžaduje výchozí znalosti, ale je dost dobrá.
http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…

ok, dík zkusím

ta „Učebnice“ je dobrá na rozmluvení se, protože zdůrazňují, že všechny odpovědi si člověk má říkat nahlas.

Inu, Sergěj Tryml už věci pojednává hodně vyčerpávajícím způsobem, ale zároveň docela srozumitelně. Mám od něj „Anglická frázová slovesa, předložky a příslovce“ a opravdu šikovná knížka. :-)

ok, Sergěj Tryml – zapsáno na papírek

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.