Help for English

Učebnice pro prvňáka

 

Hezké odpoledne,
ráda bych znala Váš názor ohledně učebnic pro malé děti. Chtěla bych syna začít učit anglicky (ve školce probrali základní slovíčka – zvířata, barvy atd., ráda bych navázala). Chodí do první třídy a angličtinu mají až od třetího ročníku. Podle internetu se mi líbila knížka Incredible English. Nemáte někdo zkušenosti? Díky, Karla

Incredible English stoprocentně doporučuji. Moje manželka podle ní učí, je s ní zcela spokojená. Koupili jsme si celou sadu včetně ‚resource pack‘ a DVD… opravdu, nemůžem si to vynachválit.

Moc děkuji (ani jsem nečekala tak rychlou odpověď)! Už nebudu pátrat, jdu to objednat.
Nevím sice, podle kterých učebnic se učí na zdejší ZŠ, ale předpokládám, že podle téhle ne (je to podle nakladatele celkem nová knížka), zdejší přeučené ruštinářky jsou zvyklé na starší tituly a pochybuji, že by si chtěly zvykat na nějaké novoty. Ještě jednou moc děkuji!

Dneska jsem koupila Incredible English a ještě jednou Vám chci poděkovat za doporučení. Knížky jsou perfektní, cédéčka taky! Když jsem všechno ukázala našemu prvňákovi, chtěl hned začít a nemohl se odtrhnout od barevných obrázků. Přesně to jsem hledala! Doporučuji i všem maminám i učitelům malých dětí.

Není zač, jsem rád, že jsem mohl poradit.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.