Help for English

Antikvariát - výměna studijních materiálů

 

Ahoj Marku a všichni fandové tohoto webu,
nevím, jestli se tohle téma tady už probíralo, ale napadlo mě, jestli byste nechtěli jako součást tohohle webu založit něco jako antikvariát, tedy spíše místo pro zprostředkování prodeje či nákupu.
Učebnic je teď nepřeberné množství a – co si budeme povídat – jsou pěkně drahé. Mě osobně není proti mysli učit se z učebnice, kterou někdo už nepotřebuje, protože se posunul o kus dál :-) a já budu ráda, že ušetřím třeba stovku. Sama mám doma pár učebnic, o kterých vím, že už s nimi pracovat nebudu a třeba by se někomu hodily. Taky mezi lidmi kolují okopírované zadání státních zkoušek, tak proč si je nevyměnit …
Je to jenom nápad … co vy na to?
Ahoj Jana

Mimochodem … nemáte někdo na prodej učebnici Objective PET Student's book a Woorkbook with key nepopsanou, v dobrém stavu? :-) Díky
Jana

Toto téma se tu už v minulosti objevilo (viz příspěvek „Burza učebnic“ od Meow z 15.6. 2007)Burza učebnic. („posunula“ jsem ho mezi aktuální)
Těžko říct, jaký by byl ohlas – zda by se vyplatilu pro Burzu – Antikvariát vytvořit zvláštní kategorii v Menu.
Co vy na to, Marku? Nevím, jak by to bylo pracné a všichni víme, že Váš TO DO LIST je plný důležitějších úkolů.
No ale když budeme hodní a trpěliví … :-) :?:

Myslíte, že by to mělo být jako téma na hlavní straně fóra? TO by myslím stačilo, ne? Na webu bych mohl publikovat info článek o této možnosti.

Tedy člověk co něco prodává by napsal téma do diskuse – Nabízím/sháním blablabla, a krátce by to popsal, a až by se to prodalo/sehnalo, tak bych to smazal…

Programovat jiný způsob burzy bychom asi teď z časových důvodů nemohli.

Tak diskuzi na téma Burza učebnic jsem přehlédla :oops: .
Myslím, že zařadit to mezi hlavní témata ve fóru by úplně stačilo, jelikož přirozená zvědavost každého z nás do téhle sekce zavede. A zatahovat vás do toho nějak hlouběji jsem ani neměla na mysli. Jednalo se mi spíše opravdu o poskytnutí prostoru pro nabídku/poptávku a toto místo jenom trochu vypíchnout. Info článek by byl moooc chválihodný.
Výhoda zveřejnit inzerát na těchto stránkách je nasnadě, a to, že se tady potkávají lidí, kteří s angličtinou ve různé míře „koketují“ :-). Jinak je učebnice možno sehnat na ebazarech a aukcích, ale popravdě nic moc.

Burzu učebnic jsem právě zřídil. Můžete se pustit do obchodování. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.