Help for English

Spell it out Loud

 

Prográmek na spelling (anglické hláskování) si můžete v nové lehce oprášené podobě stáhnout v naší sekci Download. Pokud tuto miniaplikaci ještě nemáte, doporučuji NEVÁHAT, nainstalovat a začít procvičovat.

Já tenhle program mám jako součást Languabe Lab, ne, že bych se zas tak moc z toho zkoušela, ale někdy mně to baví, myslíte, že bych měla LL a všechno k tomu odinstalovat a nainstalovat z Vašich nabídek znovu? Víte, jak na tom jsem s počítačem, ale když je to trochu upravené, tak bych ho zkusila.

Pokud to máte v LL, tak si to nechte. V LL je více možností nastavení, tohle je opravdu jen ostříhaná verze.

Díky za odpověď, tak to jsem ráda, já si stejně LL také nechávám, občas to prostřídám.

Výborný program, a zadarmo :-) Skvělé na trénování spellingu, třeba až mi někdo bude diktovat po telefonu adresu, tak nebudu váhat :-)

Tak mě napadá, jaký je nejvyšší možný level? zatím jsem se dostal k osmičce

desítka. :-)

prosím, pokud by to šlo, mohli by jste implementovat do programu nastavení více rychlostí spellingu? aby jednotlivé hlásky byly „těsněji“ za sebou?

Budeme ten prográmek časem implementovat do Word Manageru, myslím, že ho vylepšíme po více stránkách. Rychlost určitě bude nastavitelná.

Mám dotaz. Nespeluje se Z jako „zet“? „Zí“ mi příjde špatně..

Viz článek o spellingu na našich stránkách.

zi: – amer. angličtina
zed – brit. angličtina

V původní verzi Spell It Out Loud to šlo přepnout, nevzpomínám si už, zda to jde i v té verzi, co jsem dal volně ke stažení.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.