Help for English

Pokročilé vyhledávání

 

Nějak se nemůžu domluvit s „Pokročilým vyhledáváním“.
Když použiji volbu „Hledání omezit na téma“, tak se výběr nezúží.
Ostatní omezení jsou myslím OK.
Díky

To celé vyhledávání musíme překopat a optimalizovat. A čím více věci na HFE přžibývají, tím si tu potřebu uvědomujeme více.

Ano. pokud hledám nšjaké těma, objeví se mi třeba slovíčka. Hledala jsem nějaké téma a objevilo se mi „výraz nenalezen“ přesto. že jsem věděla, že jsem to tu četla. Myslím. že to působí spíše jako slovník. Myslela jsem, že když zadám třeba NO /any objeví se mi lekce, kde se o tommto jevu pojednává, ale objevilo se mi i spousta věcí / překlad těchto slov/ i pro vyšší úrovně. Radši to nepoužívám, protože mohu hledat i v mapách, které jsou přehledné.Používání třeba předložek v tomto systému Vás zahltí tolika informacemi, že radši honem utíkat. Ale ani náhodou bych si nestěžovala, protože jsou jiné možnosti, jak se dopátrat. Zase na druhou sranu, jak tohle mám hodnotit, když jsem starter, třeba jsou větší infornovaní čtenáři těchto stránek, kteří vědí, jak na to.

Ne, to hledání je nyní opravdu víceméně k ničemu. Máme ale plné ruce práce, takže to nemůžeme vyřešit hned. Bude k tomu zapotřebí větší zásah do systému, takže to není žádná maličká úprava. Mohli bychom sice použít např. vyhledávač google a zakomponovat ho do layoutu stránek, ale toto řešení se nám nelíbí. Chceme mít vlastní inteligentní vyhledávač :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.