Help for English

British and American Culture

 

Zdravim,mohl by mi nekdo prosim poradit jako knihu pouzit na pripravu k prijimacim zkouskam na část culture?dekuji moc

Pěkná je OXFORD GUIDE TO BRITISH AND AMERICAN CULTURE, to je ale encyklopedie,. a tu asi do přijímaček nestihnete přečíst, je to spíš na to, něco si tam najít, když člověk neví. Hodně dobré jsou knížky OXFORD FACTFILES – věnují se všem možnám aspektům britské, americké atd. klutury, jsou psané jednoduše a zajímavě, člověk si to snadno zapamatuje,

Dekuji za radu,prvni knizku mam doma,ale ta je opravdu obsahla,jak jste jiz zminil,koupila jsem si The reading about english-speaking countries od Jany Odehnalové a chtela jsem se zeptat jestli to bude stacit na pripravu?a nevite nahodou jestli maji OXFORD FACTFILES v Britském centru nebo jinde k dostaní?Diky

Myslím, že v Britském centru by je měli mít… tam jsou poměrně slušně vybavení. Ke koupi jsou v běžných obchodech nebo na englishbooks.cz.

Jinak ta encyklopedie, co máte, má dobře zpracovaná všechna důležitá témata – bydlení v USA a UK, školství, vláda atd adt.

Ta knížka od Odehnalové je dobrý začátek, ale jestli jim to bude stačit, to nevím. Ono to chce mít trochu širší přehled… určitě budou v tom testu i otázky, co tam nejsou.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.