Help for English

jaká je úspěšnost ve zkoušce FCE

 

Zdravím,
v březnu jsem skládala zkoušky FCE a teď netrpělivě čekám na výsledky. Zajímalo by mě, jestli nevíte, jaká je úspěšnost v ČR u zkoušek FCE (jak velké procento uchazečů neprospěje, kolik má A, B, C). Pokud někdo neprospěje, může se někam odvolat, když má například dojem, že při opravě došlo k chybě nebo že existuje více správných odpovědí?

ne, odvolat se nemůžete… podle čeho můžete usuzovat že jejich hodnocení je špatné? A co kdyby to každý rok udělal každý z těch desetitisíců lidí po celém světě, kteří by mohli mít pocit, že to prošli? Cambridgské zkoušky jsou uznávané po celém světě, a není důvod jim nedůvěřovat. A pokud jim nedůvěřujete, že vaše znalosti ohodnotí správně, vyberte si jinou zkoušku.

Procenta úspěšnosti u zkoušek jsem jednou na stránkách britské rady viděl, ale myslím, že to nebylo na českých stránkách. Zkuste googlovat.

Nasel jsem na oficialnich strankach statistiky FCE z prosince 2006

http://www.cambridgeesol.org/…/fce_dec.htm

tak snad to pomuze

já jen doufám, že se do těch nějakých cca 84% nebo kolik to letos bude, vlezu taky :?

To Dipsik: Vy se chystáte na FCE nebo s Vašimi bohatými znalostmi (opravdu klobouk dolů) rovnou na CAE?

to brain: děkuju za poklonu :-) mé znalosti jsou bohužel docela dost teoretické – potíž mám s listeningem, i když se to snažím zlepšovat jak se dá. V sobotu jsem absolvovala první dvě části FCE (listening + speaking) a dělala jsem chyby za který bych si vynadala – advanced, ač bych ráda, opravdu ještě nejsem. Vaše poznámka mně ale samozřejmě těší (aby ne)A mimochodem, z Vašich příspěvků jsem se taky ledasco přiučila a příjemně se čtou.

Tak Vám moc držím palce. To určitě dáte!

Díky! :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.