Help for English

Odkazy na uzitecne anglicke we

 

co tak novice? :D

a jak to mám vědět?! :-D

že by First time player? 8-)

njn, ja nic nečtu :-D

Dík

Zapomela jsem dodat, ze to neni pro advanced. Spise pro pre-intermediate.

100 words to Impress an Examiner!

http://www.world-english.org/…cabulary.htm

http://www.englishclub.com/…rbs-list.htm

There are thousands of regular verbs in English. This is a list of 600 of the more COMMON REGULAR VEBS.

Na procviceni spellingu, ale i slovni zasoby. Jde o popis jednotliveho slova ze slovniku, takze slovo muzete uhodnout no a nebo si poslechnout kliknutim na repracek, a pote spravne vepsat.

http://www.english-magazine.org/…r/Itemid,80/ (sjedte trosku nize)

Tak zmena, odkazuji radeji sem :-)

http://www.timesspellingbee.co.uk/

http://culips.com/

Klasické podcasty, které se zaměřují nejen na slovní zásobu. Stránka je velmi přehledná, pěkný design. Velká výhoda je ta, že si můžete stáhnout i transcripty. To vyžaduje pouze registraci, která je zdarma. Podcastům lze snadno rozumět, jsou vhodné pro pre-intermediate až intermediate studenty.

Nebylo by možná špatné tuto stránku orecenzovat. :)

http://englishworld.blogia.com/temas/fce.php je to akysi rozcestnik. Dokonca odkazuje aj na HFE :D

Asi to nejsou typické „výukové“ odkazy, možná by to sedlo líp do nějakého jiného fóra, nicméně pomáhají mi učit se anglicky… člověk potká novou frázi či slovíčko a vcelku dobře si ji v kontextu zapamatuje…
http://questionablecontent.net/
http://www.smbc-comics.com/
http://wondermark.com/
http://xkcd.com/

Přidám se k doporučení http://xkcd.com/ ,je to geniální komiks, který píše vystudovaný fyzik, bývalý zaměstnanec NASA :-) Já osobně trávím minimálně polovinu volného času sledováním videozáznamů přednášek Massachusetts Institute of Technology, jedné z nejlepších technických VŠ na světě, která má spoustu přednášek zdarma na internetu: http://ocw.mit.edu/…av/index.htm
Mám sice zkušenost jen z kursy matematiky a fyziky, ale nabízejí i humanitní obory, určitě se podívejte! Stojí to za to.

Dík za to MIT , ty přednášky jsou hodně husté :)

Eh, diky za ten odkaz na MIT. Ted jsem se dival na nejaky diferencialni rovnice a fakt husty, skoro jako na FELu :). Hodne dobra vec je i to, ze tam sou ty transcripty.

Btw, muj dotaz je dost off topic ale neda mi to. Nemate nekdo zkusenost nebo aspon nevite o nejakem webu „rozcestniku“ s ciste online vyskoskolskym studiem? (samozrejme ne nutne v Cechach :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.