Help for English

Přítomný prostý čas #1

Komentáře k článku: Přítomný prostý čas #1

Marku promin ale mohl by si nejak pripsat o jake hlasky se vlastne jedna? Nebo teda napsat na kazdou jeden priklad, priznam se ze z techto znaku jsem vylustil jenom „s,z,dž“

Končí-li slovo na sykavku ( * * * * ** **), koncovku vyslovujeme jako / **/

Chtel jsem tam pastnout tu vetu z tveho clanku o vyslovnosti „iz“ na konci

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JiM_cz vložený před 15 lety

Chtel jsem tam pastnout tu vetu z tveho clanku o vyslovnosti „iz“ na konci

Re:

Tyto hlásky a jak se vyslovují (+ příklady slov) najdete v sekci informace v článku o fonetické abecedě.

Diky

jak by se dalo přeložit

dobry den..jak by se dala přeložit tahle věta:Love is on it's way?děkuju :oops: :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Tereza vložený před 14 lety

jak by se dalo přeložit

dobry den..jak by se dala přeložit tahle věta:Love is on it's way?děkuju :oops: :-D

Re: jak by se dalo přeložit

blíží se, už je na cestě.

chci podekovat za vase stranky.dlouho jsem hledala vyuku,ktere bych porozumela.ta vase je prehledna,hezka.da se pochopit.moc dekuji a snad se mi s vasi pomoci podari tento jazyk zvladnout.

super vyklad, len v teste je taky maly zadrhel v tom ze slova flat a apartment (byt) maju rovnake vysvetlenie (the rooms that you use to live in, usually in a large building where many people live)a kedze clovek nemoze zadat obe slova (flat a apartment)tak mi to zle vyhodnocuje ak program ocakava flat a ja zadam apartment a naopak. skuste aspon to vysvetlenie zmenit, napr. tam k slovu apartment doplnit ze sa to slovo pouziva v USA . dakujem

Odkaz na příspěvek Příspěvek od boba245 vložený před 13 lety

super vyklad, len v teste je taky maly zadrhel v tom ze slova flat a apartment (byt) maju rovnake vysvetlenie (the rooms that you use to live in, usually in a large building where many people live)a kedze clovek nemoze zadat obe slova (flat a apartment)tak mi to zle vyhodnocuje ak program ocakava flat a ja zadam apartment a naopak. skuste aspon to vysvetlenie zmenit, napr. tam k slovu apartment doplnit ze sa to slovo pouziva v USA . dakujem

Re:

víme o tom, měnila se struktura slovníku a poznámku o verzi angličtiny to v současné době nezobrazuje. Pokusíme se vyřešit co nejdříve.

Pokud I work je já pracuji, pak I promise bude já slibuji, a když budu chtít říct slibuji ti… bude to I promise you, nebo I promise to you?

Re:

toé jsou rodiče

Re:

viz článek o dvou předmětech ve větě.

Re: Prítomný čas

Chcel som sa spýtať.
Keď časujeme v množnom čísle napríklad: Američania hovoria, tak sa tam na konci slovesa pridáva s,
ako Americans say(s) alebo Americans say?
Pýtam sa to preto, pretože so m to počul od veľa ľudí, ale učiteľ mi to neschváli.
Vraj, že je to hovorová angličtina.

Vo vete: Všetci vedia všetko Preklad: Everybody knows everything

Je správne knows…aj keď to nie je priamo he, she, it? ďakujem

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit nebo se můžete přihlásit účtem na Facebooku.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.