Help for English

Jak mít na netu slovníky stále při ruce

Komentáře k článku: Jak mít na netu slovníky stále při ruce

 

Díky za super článek, o tomhle doplňku jsem ještě neslyšel, ale zní slibně :-)

Tak že bych přešel z Opery na Mozillu? :-) Díky za článek.

Ad „Add to Search Bar“

Co se týče „Add to Search Bar“:

Některé vyhledávače (musí mít link na opensearch dokument) lze přidat i bez tohoto rozšíření. Stačí rozkliknout šipečku u pole pro vyhledávání v FF a pod seznamem nyní dostupných vyhledávačů se zobrazí tlačítko pro přidání nového. .)

Každopádně dík za tip na Free Dictionary. :) Doinstalovat doplněk kvůli ostatním (které OS nepodporují) jsem línej, ale tenhle slovník vypadá dobře. :)

Google

Google rozjíždí

translate.goo­gle.cz/transla­te_t#

možná to někomu pomůže :-)

FireFox 3

Škoda nekompatibility s firefox 3 :-(

QTL

tak tohle fakt nemá chybu, díky za typ :c)

Re:

Skvělá věcička, díky za ní.

addons mozilla

Přidal jsem si do mozilly addons. Asi po 2 měsících se mi ztratila spodní lišta pro výběr jazyku a překladu celých stránek. Ale slovník jede dál …nemáte někdo s tím zkušenost? Ani po nový instalaci se lišta neobjevila..

překlad

Dobrý den.
Připravuju se na přijímací zkoušky a nejsem si jistá, jak přeložit slovní spojení: IN THE MATURE AGENT (v kontextu: In the mature agent, objects of judgment will present themselves already laden with deliberative and evaluative content. ) Poradíte mi, prosím. Děkuji moc za odpověď.

prekladac v liste

ahoj, ten prekladac v listicce v seznamu je priserne doterny a porad vyskakuje a preklada a zakryva vsechno. jednou jsem nasel na netu od nekoho navod a tam se jen odebral jeho jakysi prvek „En sipka Cz“ a vlozilo se to do listy v prohlizeci nahore a kdyz se na to 2× klikne naskoci dole bila lista s napisem Dictionary is ready a to potom jen preklada nevlezle slovicka, na ktera se klepne. Kde to najdu znovu? Kdo to znate? Diky.

jednoduchsi slovnik

slovnik sa mi velmi paci ale definicie su pre mna dost nezrozumitelne. nepoznate niekdo slovnik vhodny pre uroven pre-intermediate?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mrksklnk vložený před 14 lety

jednoduchsi slovnik

slovnik sa mi velmi paci ale definicie su pre mna dost nezrozumitelne. nepoznate niekdo slovnik vhodny pre uroven pre-intermediate?

Re: jednoduchsi slovnik

Jaký slovní teď máte na mysli?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Re: jednoduchsi slovnik

Jaký slovní teď máte na mysli?

Re: Re: jednoduchsi slovnik

stiahol som si ten dictionary tooltip a vsetky sa mi zdali dost zlozite

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.