BINGO ![]()
Komentáře k článku: Soutěž o seriály 90210 / Beverly Hills na DVD
BINGO ![]()
Ještě jeden ![]()
Kdybych dala místo ní jeho, mám to. Takhle mi jedno slovo zbývá. Nicméně gratuluji vítězům!!!
Chyba
Tak bohužel jsem 2. otázku zodpověděla špatně a vždy si otázky
ukládám do Wordu, jen teď mi to připadlo zbytečné
takže už si ji znovu
nemůžu vyhledat. Ale chybami se člověk učí.
Gratuluji vítězům, ať mají z ceny radost!
Chyba
Tak bohužel jsem 2. otázku zodpověděla špatně a vždy si otázky ukládám do Wordu, jen teď mi to připadlo zbytečné
takže už si ji znovu nemůžu vyhledat. Ale chybami se člověk učí.
Gratuluji vítězům, ať mají z ceny radost!
Re: Chyba
Můžu ještě do půlnoci pátrat? Že bych ještě prolezla počítač a koš apod. jestli tu otázku nevypátrám…Nebo už je konec?
Re: Chyba
Můžu ještě do půlnoci pátrat? Že bych ještě prolezla počítač a koš apod. jestli tu otázku nevypátrám…Nebo už je konec?
Re: Re: Chyba
Ještě do půlnoci. Vítěze budeme muset ze všech BING (jak se to skloňuje?) vylosovat.
Achjo, škoda, že jsem nestihl soutěžit, vypadá to dost napínavě ![]()
Tak to vzdávám, otázku jsem nikde nevyštrachala…No nic, určitě bude
zase brzo další a ještě lepší soutěž
Těším se už
dopředu.
Tak to vzdávám, otázku jsem nikde nevyštrachala…No nic, určitě bude zase brzo další a ještě lepší soutěž
Těším se už dopředu.
Re:
koukal jsem teď na váš tiket, stejně by vám to nepomohlo.
Tak to vzdávám, otázku jsem nikde nevyštrachala…No nic, určitě bude zase brzo další a ještě lepší soutěž
Těším se už dopředu.
Re:
A lepší soutěž? No to si pište. V listopadu budou dvě opravdu výjimečné soutěže… máte se na co těšit… Informace již brzy!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.