Re:
sákriš… já také vedle… no co budeme se řídit heslem první vyhrání z kapsy vyhání a zítra bude líp
Re: Re:
Chtěla jsem napsat přesně to samé…:-)
Komentáře k článku: Soutěž o seriál THE BIG BANG THEORY na DVD
Re:
sákriš… já také vedle… no co budeme se řídit heslem první vyhrání z kapsy vyhání a zítra bude líp
Chtěla jsem napsat přesně to samé…:-)
Re:
… ale nějak jsem si nepřečetla celou část diskuse. Takže to mělo být: já mám, ale první vyhrání z kapsy vyhání…:-):-)
hm tak napoprvé nic… sem si tak spočítal, že úspěšných kombinací
je nějak 286, počet všech možností 184 000, šance na výhru mizivá ![]()
hm tak napoprvé nic… sem si tak spočítal, že úspěšných kombinací je nějak 286, počet všech možností 184 000, šance na výhru mizivá
Re:
Myslím, že šance na výhru se odvíjí především od počtu
soutěžících. Kdyby soutěžil jeden člověk, šance na výhru je 100%, ať
vám výpočty vyšly jakkoliv. ![]()
Dle diskuse ale lze usoudit, že nesoutěží jen jeden člověk.
ještě tady na těchto stránkách chybí e-shop
nezvažoval jste
něco takového zařídit?
Re:
Přečtěte si znovu zadání.
Taky špatně, bingo málo kdy vyhraju:-( Mohla bych se zeptat, kolik je celkem soutěžících?
Taky špatně, bingo málo kdy vyhraju:-( Mohla bych se zeptat, kolik je celkem soutěžících?
Re:
V průběhu soutěže je to vždycky top secret, dozvíme se to na
konci. ![]()
Na začátku soutěže jste poslala tiket, kde jste uvedla 7 libovolných slov z tabulky. Slova/čísla v tabulce jsou odpovědi na otázky, které se budou na této stránce každý den objevovat. Jakmile najdete slovo (odpověď) k určité otázce a je shodné s tím, které jste uvedla v tiketu, získáváte 1 bod. Při dosažení všech 7 bodů vyhrávate – BINGO!
Na začátku soutěže jste poslala tiket, kde jste uvedla 7 libovolných slov z tabulky. Slova/čísla v tabulce jsou odpovědi na otázky, které se budou na této stránce každý den objevovat. Jakmile najdete slovo (odpověď) k určité otázce a je shodné s tím, které jste uvedla v tiketu, získáváte 1 bod. Při dosažení všech 7 bodů vyhrávate – BINGO!
Re:
Vyhráváte samozřejmě, pokud budete první, kdo získá všech
7 bodů. ![]()
Re: pro georgii
Držím palce, vyhraj!
Re: Opravdu skvělý sitcom
To ti potom jeden díl zabera tak dvě hodiny, né? ![]()
Re: napad
Já bych radši gilmoorovky, výborně ukecanej seriál a navíc na ty dvě
se mě kouká líp. Teda aspoň mě ![]()
Re: Re: Re: Re: počet otázek
No, zatím pokaždé mimo, s takovou to nevyhraju. ![]()
ještě tady na těchto stránkách chybí e-shop
nezvažoval jste něco takového zařídit?
Re: Re: Re:
Ne, na nekomerčních stránkách e-shop? To by pak nebyly nekomerční stránky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.