Help for English

PET exams

 

Hi,
hledám človíčka, který se letos chystá na složení PET zkoušky. Ráda bych si vyměnila zkušenosti ohledně přípravy na tuto zkoušku.

Ahoj, já jdu v červnu na Pet, tak mi napiš meila a mžem nějak o tom pokecat!

Tak co lidičky, kdo dělá taky 1.června PETky? :-)

čauky jojo na 1.června jsem přihlášenááá…něk­terý kámošky dělaly už v březnu :-)

jo já jdu 1.6. to se budou dělat všechny části v jeden den,nevíte?

Asi blbý dotaz, ale zajímalo by mě k čemu tyhle zkoušky vůbec jsou, chtějí to někde v práci, nebo pro přijmutí na nějakou školu?

Jako každý certifikát, dokazuje to, že máte nějako jistou a ověřenou znalost angličtiny. Na rozdíl od maturity, osvědčení z různých kurzů apod. je toto objektivní. Hodí se to např. pro různé zaměstnání, brigády, školy apod. Cambridgské certifikáty jsou mezinárodní a mají jistou vypovídací hodnotu. Osobně si myslím, že jsou hodně důležité i pro studenta samotného, protože má jaksi ověřené, že dosáhl určitého stupně.

Nevíte někdo konkrétní požadavky na složení PET zkoušky? Dík. Taky jdu 1. června 2007 – do Kongresového centra v Praze.

Konkrétní požadavky najdete na stránkách Cambridge ESOL, v jejich tzv. Handbook, která tam je zdarma ke stažení ve formátu PDF. URL je:
http://www.cambridgeesol.org/…andbooks.htm

Ahoj,tak jak se těšíte na příští pátek? Já to asi nedám,mám strach z lissteningu a hlavně ze speakingu, že jim nebudu rozumět :-( :? ..bude to asi náhoda!Jdu do HK!

Ahojky, teda abych se přiznala, jsem z toho pěkně vyklepaná!!! Snažím se to všechno teď na poslední chvíli natlouct do hlavy… Učím se sice už tak od února, ale teprve teď začínám zmatkovat, že tohle a támhleto neumím!!! No a nejhorší na tom je, že jsem ztracená v listeningu a nemám nejmenší tušení, jak si zlepšit úroveň… Pořád koukám na filmy v AJ, dělám odposlechy atd., ale přijde mi, že z toho pořád nic není… Tak kdybyste náhoudou měl někdo nějak nápad, tak prosím písněte!!! jo a jinak jdu do Olomouce

ahojky, chysta se nekdo na petku do plzne? :-D

Czauky..no číím se to blížíí tak tim mam většíí nervy… :? ..jinak petka v Ostravě..

hoojky…zííítra přeju všem hodně štěstíííííí :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.