Učení podle obrázků určitě lépe podporuje “myšlení v jazyce” než metoda slovíčko-překlad. Podle mě je to skvělá funkce.
Komentáře k článku: English Me: Zkoušení slovíček výběrem z obrázků
Učení podle obrázků určitě lépe podporuje “myšlení v jazyce” než metoda slovíčko-překlad. Podle mě je to skvělá funkce.
Dobrý den, pane Víte, zkoušení podle obrázků vítám. Teď jsem to trochu vyzkoušela, ale mám problém. Člověk zřejmě musí uhodnout to slovíčko v nějakém časovém intervalu. Ovšem protože se ta časomíra spouští už v okamžiku, kdy vyslovení toho slovíčka začíná, než stačím kliknout na to správné, čas už uplynul (zvlášť u těch delších).
Dobrý den, pane Víte, zkoušení podle obrázků vítám. Teď jsem to trochu vyzkoušela, ale mám problém. Člověk zřejmě musí uhodnout to slovíčko v nějakém časovém intervalu. Ovšem protože se ta časomíra spouští už v okamžiku, kdy vyslovení toho slovíčka začíná, než stačím kliknout na to správné, čas už uplynul (zvlášť u těch delších).
časový interval se prodlužuje podle toho, kolik obrázků je na obrazovce.
Máte ale pravdu, že by mohl být trochu delší. Taky někdy nestíhám. ![]()
Dobrý den, navrhuji přidat možnost spustit výběrem v Opakování
slovíček (Menu slovní zásoba → Opakování slovíček). Trošku mi to tam
chybí. Nebo jsem to akorát nenašel? ![]()
Bohužel při zkoušení podle obrázků mi to nejpozději u 4. sady celé zamrzne.
Dobrý den, navrhuji přidat možnost spustit výběrem v Opakování slovíček (Menu slovní zásoba → Opakování slovíček). Trošku mi to tam chybí. Nebo jsem to akorát nenašel?
Ano, tuto funkci budeme postupně víc začleňovat do systému, tedy i pro Opakování slovíček.
Bohužel při zkoušení podle obrázků mi to nejpozději u 4. sady celé zamrzne.
Dobrý den,
můžete to prosím nahlásit jako problém, abychom věděli o jakou sadu se jedná a mohli tam dořešit detaily. Děkuji.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.