Silent E (nevyslovované koncové E)

Komentáře k článku: Silent E (nevyslovované koncové E)

Tak to je fakt “bomba”! Díky moc . Už se těším na další dva články, hlavně na britské “r”.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od IM vložený před 13 lety

Tak to je fakt “bomba”! Díky moc . Už se těším na další dva články, hlavně na britské “r”.

Díky! Další články are coming soon!

Opravdu luxusní článek! Klobouk dolů!! Hrozně mi to pomohlo a při čtení jsem zjistila, že pár slov říkám vlastně špatně 

Chci Vám strašně moc poděkovat za tento článek. Pravidla v něm mi neuvěřitelně pomohly pochopit záludnosti psané a mluvené angličtiny. Ono to má skutečná pravidla a ještě to navic funguje při nácviku poslechu. Veliké diky za tento web.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daisy vložený před 10 lety

Chci Vám strašně moc poděkovat za tento článek. Pravidla v něm mi neuvěřitelně pomohly pochopit záludnosti psané a mluvené angličtiny. Ono to má skutečná pravidla a ještě to navic funguje při nácviku poslechu. Veliké diky za tento web.

Jsme rádi, že je naše práce užitečná!
Můžete se mrknout i na druhý článek s touto problematikou – Silent E (Nevyslovované koncové E) podruhé, případně na další věci v sekci Výslovnost.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.