Help for English

Prodám Objective CAE (kompletní sada)

 

Dobrý den,

prodávám kompletní sadu učebnic Objective CAE. Zahrnuje:

Student's Book (no key), Workbook (with key), 3 cd (formát mp3). Mohu poskytnout také Teacher's book (formát pdf, zde je key k student's book).

To vše za 650,–,přičemž původní cena byla 791,–. Obě knihy jsou ve výborném stavu (žádné oslí uši, žádné počmárané strany či vyplněné úkoly, nejsou polité ani umazané).

Jediná nevýhoda je předání – mohu se dostavit nejdále do Ostravy.

Zájemci ozvěte se prosím na e-mail: Isiik@seznam.cz

No dobrá, zlevňuji na 550,–

No, víte že tuto knihu Cambridge University Press teď prodává za 100 kč za kus? Za 100 je SB, za 100 WB a za 100 CD. Rozprodávají to, protože teď CAE změnili a předělávají tedy i ty učebnice. Staré rozprodávají za pakatel.

Dobrý den Marku, mohu se zeptat, kde lze tyto výprodejové učebnice sehnat? Všude nacházím ceny kolem 500,– Kč. Děkuji za info

Prodávám to samé respektive – workbook with key, student´s book a 3 CD originál za 350 (i s poštovným), takže kdyby o to byl zájem, učebnice jsou ve velmi dobréms stavu

Mě to poslali z Cambridge jako nabídku, zkuste se zeptat na českém CUP. Cambridge University Press.

Za stejnou cenu rozprodávali staré testové sady, ofic. testy z minulých let. Třeba ale je to už rozebrané, já nevím.

Je hezké zjistit, že vlastníte bezcené učebnice, není-liž pravda? Pokud ale vím, ty testy se zas tak moc nezměnily, takže lidičky, ta učebnice má pořád ještě hodnotu… :-)

JJ právě, tu knížku ROZHODNĚ doporučuju. Sám ji mám i v úrovni CAE i CPE. Takže vůbec nevadí, že CAE změnili, kniha je výborná a vyplatí se.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.