Help for English

Stránky Help For English

 

To máte pravdu. :-)

Stalo se mi, že jsem tu napsal příspěvek a on se poslal vícekrát (chyba byla asi u mě) a já to nemohl smazat. Nebylo by možné přidat tlačítko na mazání svých příspěvků? Stačilo by, kdyby to bylo třeba jenom omezený na pár minut, hlavně aby to šlo :)

Mám pocit, že mazání příspěvků by mělo fungovat bez problémů… vyzkouším to.

Nojo, máte pravdu. Nejde to. Vyřešíme.

Zjistil jsem, že vám blbne našeptávač u slovníku.
Když zadám třeba slovo ČLOVĚK, tak mi to nenajde, že se řekne slovíčkem HUMAN.
Když ale dám vyhledat slovíčko HUMAN, tak mi to už najde, že HUMAN je česky člověk.

Samotné vyhledávání ale funguje.

No, ono je to tak, že v tom našeptávači vlevo to prochází popořádku celou databázi, a vypíše to všechna slova, kde je ‚člověk‘. Těch je ale hodně, takže to vypíše jen první čtyři, kde se holt objevují věci jako ‚zlý člověk‘ apod. a samotné heslo ‚člověk‘ nikoliv. O tomto problému vím, ale zatím jsme se nesnažili to nějak řešit. Náš seznam ‚TO DO‘ je už tak hodně dlouhý. :-)

Dobře, tak alespoň prosím o větší prioritu toho problému v TO DO, protože nevim jak ostatní, ale já ho používám z 90 % a samotný slovník tak z 10, protože to je mnohem rychlejší a hlavně mi stačí mít otevřenou třeba jednu stránku, kde něco studuji a vní můžu používat zároveň i váš skvělý slovník.

Ještě bych měl otázku, jak to to s prioritou zobrazených slov, platí, že používanější slova jsou výš, nebo je to řazeno jinak?

Právě, že to zatím neplatí. Jsou tam v tom pořadí, v jakém slovník píšu. Začal jsem sice nejpoužívanějšími výrazy, ale tu a tam jsem přidával i zvláštní slovíčka např. z písniček apod, takže tam to pořadí zaručené není. Budu se snažit časem ten slovník trošku přeorganizovat.

Při studování stránek se mi občas stává, že bych potřeboval třeba něco ujasnit a nevim jestli má cenu se zeptat v komentářích, protože ten příspěvek je třeba půl roku starý.

Mají členové zdejšího týmu nějakou možnost reagovat na komentáře ve starších článcích, nebo je lepší se zeptat zde na fóru?

Objevil jsem chybu v posílání soukromých zpráv a to, že nejde odeslat zpráva, která obsahuje apostrofy.

Ano, já si každý den prohlížím všechny nové komentáře, a pokud je potřeba, tak na ně reaguju. Pokud ale použijete diskusní fórum, i ostatní uživatelé si budou ten nový dotaz moci přečíst.

Mám asi stejný problém jako Pilda, nejde mi odeslat zpráva, píše to

*Při uládáni zprávy nastala neznáma chyba zkuzte to prosím později !!!

Při uládáni zprávy nastala neznáma chyba zkuzte to prosím později !!!*

Tak nevím, co s tím.

Moc Vám děkuji za tyto stránky. V mnoha směrech mi pomohly a pomáhají stále, není skoro ani den, kdy bych se sem nepodívala :-). Ve škole máme bohužel hodně nekvalitní výuku založenou na biflování se slovíček a gramatiky, a tak mi Vaše stránky přisly velice vhod. Jen tak dál!

Chci se připojit k Sean. Mně taky nešlo odeslat 2 zprávy.A piše to same. :-(

Omlouvám se za problémy. Vyřešíme je hned, jak to bude možné.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.