Help for English

Stránky Help For English

 

Také jsem si všiml, že namluvené slovíčka ve slovníčku jsou strašně tichá, nešla by všem zvednout hlasitost?

Na stránkách profilů (třeba http://www.helpforenglish.cz/cz/profil.php?id=1) je překlep „Zobrazit ostní uživatele“

diky moc. :-D

Chtel bych se zeptat jake zkousky musim mit,abych dostal opravneni podnikat jako prekladatel.Dekuji

Ne, na to žádné zkoušky nepotřebujete, legálně. Samozřejmě že když je budete mít, tak vám spíše někdo svěří překlad. Pro založení živnosti ale potřebujete jen 1000 Kč, občanku, výpis z trestního rejstříku, a potvrzení o bezúhonnosti.

Všiml jsem si, že už se v profilu zobrazují testy, které jsem zkoušel a moje úspěšnost. Super, díky. Než to bude ještě promakanější, pomohl by sloupec Datum.

Díky za stránky.

Jsem nadšená Vaší iniciativou, i já jsem zapálená do angličtiny, a obsah těchto stránek mi bere dech! Pokračujte v tom, co děláte! :)

Velmi pekne

Zduříček,baví mně číst anglický knížky,máme skvělýho,výbor­nýho,možná i nej teachera na anglinu,kterej mi strašně moc pomohl,díky němu mně teď anglina baví o hodně víc)) Jiank to tady máte pěkný…

Koupila jsem si testovou brožuru Really learn 100 Phrasal Verbs, doporučení jsem našla na vašich stránkách. Díky, je to vynikající brožura na frázová slovesa. Všem doporučuji. :-)

Dobrý den, šlo by udělat ke stavu zkoušení (kolikrát jsem udělal u toho kterého slovíčka a nebo fráze chybu) i ve stavu vhodném pro tiskový výstup (bez obrázků, jen jako stučnou tiskovou tabulku). :-) Díky

Dobrý den, chtěla bych srdečně pozdravit pana Víta a móóóc poděkovat za tyhle úžasné stránky. Skvělé testy, dobře vysvětlená gramatika, k tomu další rady a tipy. Nevím, jak co nejvíce pochválit autory. Senzace!!! Díky!!!

… a samozřejmě zdravím a děkuji i panu Hudíkovi!!!

Co se dá udělat pro to, aby tyto skvělé stránky, které sjou lepsí než mnoho učebnic angličtiny dotovalo Ministerstvo školství?

Při vygenerování výsledku testu by bylo dobré to číslo zaokrouhlit na 0, max 2 desetinné místa. Mě třeba vyšlo v jednom textu 84.61538461538461 % co že je šílené :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.