Nový vzhled stránek

Dobrý den, nový vzhled stránek moc chválím. Vypadají moc hezky a moderně. Přesto si neodpustím jednu poznámku. Změna barev štítků jednotlivých úrovní mě dost rozhodila 😁 Na vaše stránky chodím 17 let, a právě díky vám si každou úroveň asociuji s konkrétní barvou. Co vás vedlo k tomu barvy prohodit?

Mně to tedy přijde méně přehledné, méně pohodlné pro orientaci v textu, změnu příliš nevítám. No, bude třeba si zvyknout.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Michal vložený před 5 dny

Dobrý den, nový vzhled stránek moc chválím. Vypadají moc hezky a moderně. Přesto si neodpustím jednu poznámku. Změna barev štítků jednotlivých úrovní mě dost rozhodila 😁 Na vaše stránky chodím 17 let, a právě díky vám si každou úroveň asociuji s konkrétní barvou. Co vás vedlo k tomu barvy prohodit?

děkujeme za zprávu. Změnu barev jsme provedli tak, aby nyní byly barvy jednotné na Help for English i v naší apce Englishme. Chápu, že to může být matoucí.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Ritter vložený před 5 dny

Mně to tedy přijde méně přehledné, méně pohodlné pro orientaci v textu, změnu příliš nevítám. No, bude třeba si zvyknout.

Text je nyní o trochu širší (není to úzká nudle, jako dříve) a volili jsme čitelnější a pro oči příjemnější kombinaci barev, není to černá na zářivé bílé. Ještě budeme některé věci ladit (např. text v rámečcích v článkách). Věřím, že si zvyknete. I pro nás to bylo těžké, po tolika letech… ale už po několika dnech práce s novým vzhledem nás návrat ke starému vzhledu vždy nepříjemně praštil do očí. Jsme rádi, že jsme to mohli konečně dostat ven mezi uživatele.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Michal vložený před 5 dny

Také se mi líbí vzhled fóra, vypadá moderně)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.