The Legend of the Apache Gold

orim jj, naučila jsem se tu už tolik spojení, ve kterých jsem dělala chyby, že by tomu nikdo nevěřil, manžel si myslí, že jsem propadla gamblerství, ale je fakt, že je to super věc na učení. Mám 97% a jsem naprosto mimo, ale vzdát to teď by teda fakt byla blbost, je ale pravda, že bez fora by mi to trvalo nejmíň do zmiňovaných Vánoc
myslím ale, že duch říká: say to me … nebo ne?

je to zajímavý, chybí mi ještě poslední krok, ale hlásí mi to 101%, to je fajn :-)

Lenka: Ano říká. Po TO následuje OSOBA KTERÉ MÁTE NĚCO SDĚLIT (konkrétně ME), ale pokud do vazby SAY TO chcete vtěsnat OBSAH SDĚLENÍ tak určitě ne po TO ale po SAY, resp. mezi SAY a TO, anebo i SAY TO OSOBA a potom OBSAH – ale to je pak asi běžnější TELL OSOBA OBSAH…
Už se prohrabujete ve zlate? :-)

101% ???????? :-D
Marku, kde ste? To zasluhuje cenu! :-D

101 procent… to neeee to se stát nemělo. Pravděpodobně vám hra udělila procentíčka dvakrát za to samé… pokusím se najít, kde se to mohlo stát…

určitě si Marek tu cenu zaslouží, dohrála jsem to, musím říct, že mi celou hru trvalo, než jsem vstřebala způsob uvažování pro hru nutný, ale povedlo se, protože pokud vím konkrétní nápověda na poslední kroky tu není a já to DOKÁZALA. Hra je super a je to mimochodem úplně první počítačová hra, kterou jsem kdy hrála a navíc i dohrála. Díky za hru i nápovědy. Dobrou noc

vlastně jsem se ještě chtěla zeptat, ať jsem hledala, jak jsem hledala, tak jsem nenašla mapu lesa, i když je tu napsáno, kde je, a pak mi taky vrtá v hlavě to partnerství s Jakem, to jsem taky nerozluštila, pracovali spolu nebo je to jen shoda slov?

gratuluju!!! ja trčím u ohně , cítím se sice super nebo natural? ale nějak nechápu jak mám vlát :-(

no, přesně tak, jak to říkáte, Marek to tu psal, ta hůlka musí udělat pohyby dva

Marku, vy jste tu hru ošetřil i proti podvodníkům, kteří když znají slovíčko od „kouřového muže“, tak nehrají hru, ale jdou přímo k pokladu! Právě jsem se o to, pro tu srandu, pokusil, ale byl jsem odhalen. To se mi líbí… :-D

Orim: :-D jojo… na podvodníky se musí myslet. :-) Navíc to kouzelné slovo na konci má každý jiný… tedy je jich něco přes dvacet různých. Ale i kdyby na to někdo přišel pomocí kombinací, stejně by měl na konci smůlu. :-)

šmarjá, takže když si to budu chtít zahrát znovu, tak fakt nic nepřeskočím??? a já se těšila, že navedu syna a obehraju ho (aspoň jednou v životě), no jo, podvodníci …

Sunrise: Doufám, že nechcete „vlát“ vy, ale že to necháte udělat tu hůlku :-) Pokud ano, tak to uděláte stejně jak ste s ní práskla…

no já jsem zvyklá :-() vlaju v práci, na tréninku , a tady jsem po 3 večerech na 85% úplně uvláčená. BTW: ještě jsem na to správné slovo nepřišla

Marek: No tak to je vykoumané! :-) Takže pokaždé jiný anagram? Moment, ale já jsem měl slovíčko to samé, odhalilo mě to až u balvanu… Ale je fakt, že jsem nezačal novou hru, ale pokračoval jsem od 55%-ího save-u, tak to asi proto…:?:
Hm..podvodníci jedni! :-)

orim: to tajné slovo se rozhodne hned při spuštění hry, takže když si to ukládáte průběžne, tak je pořád stejné. Kdybyste hrál úplně od začátku, bude jiné.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.