The Legend of the Apache Gold

Marek: Ano, tak nějak jsem si to odůvodnil…
Ale ještě jedna věc. Pokusil jsem se vyvolat ducha ohně bez toho abych sháněl potřebnou knížku a taky se to nepovedlo, ačkoli kroky jsem (alespoň myslím) dodržel. I to je ošetřené???

Tak jo. Když jsem dodržoval „přirozený sled událostí“ a sehnal knížku, oheň jsem už rozdělal. Dokonce ani alkohol se bez receptu nepoved…
Cheaters sipmly have no chance! :-D
Appreciate that!

Sunrise: Ale vždyť to slovo jste četla v knížce! Akorát, že tam bylo použito jako podst. jméno, ale vy ho musíte použít jako sloveso… 8-)

OK, já už spím… Tedy ne u ohně, ale v posteli. A doufám, že mi do snu nevleze žádný medvěd ani podobná potvora! :-)

orim: Jojo, tohle bylo nutný, protože jinak by člověk mohl dojít do cíle a mít např. 10%, což by bylo divný. Takže když hrdina hry vlastně neví, proč by to u ohně dělal, tak to odmítne udělat s tím, že to je hloupý. Nebo když chcete udělat alkohol, tak vám řekne, že neví, jak se to dělá.

uffff, got it, ale že to byla fuška, díky za všechny rady a díky zejména Vám Marku, vytvořit to asi byla taky dřina.

ach to uz asi hram len ja :oops: … no som sa nejak zasekla … mam jednu flasu v ktorej mam do polovice dzus dalsiu mi jake dat nechce (alebo aspon nie takym sposobom ako tu prvu) a doplnit vodu to tej co mam sa mi tiez neda :?

Marek: ducha mám až po vaší detailní nápovědě pořadí, hledala jsem v návodu něco co tam nebylo, měla jsem špatné pořadí. Děkuji za pomoc :-):-D

to sekacik2 : Záleží na tom, jakou vodu tam dáváte, musí to být voda podle návodu – receptu z Wyattyho hrobu. On si ji už s džusem namíchá.

sekacik: FILL THE BOTTLE WITH … by mělo jít,a le myslím, že vezme i FILL THE BOTTLE.

Takže zásek hned na začátku. S otěžemi jsem si už poradila, kůň už jde po cestě, ale co dál ???

Lukyna: Jaký zásek, ještě párkrát švihnout a bude to. Tohle přeci ještě není vůbec žádný zásek. :-)

AHA! Hm, jsem ještě nikdy neřídila vůz s koněm…No teď už je to zajímavější, už jsem se podívala do osady a do lesa, uvidíme co bude dál :-D Díky za nápovědu a za pěknou hru.

Help, co mám dělat, když mi uplaval ‚log‘ :?: Musím se vracet, nebo se dá nějak dohonit, už nevím, co mám použít :?:

Ježiši, sedím si na vedení, už na něm sedím :-D

Pls může mi někdo poradit? Jsem v lese a našla sem tam i nějakého ducha, který, co sem pochopila, chce něco říct. Každopádně mi nejde se dostat z lesa, ať dám jakýkoliv směr tak jsem pořád v lese.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.