The Legend of the Apache Gold

Tak už dobrý :-D

Nevíte někdo kde seženu boty?

na druhé straně řeky…

už se blížím ke konci :-) score se mi píše sice 100% ale pořád nemůžu hnout s tím balvanem :?: a poklad nikde. ztratilo se mi vše z inventory a už tu trčím 2 dny :shock: a už fakt nevííím

Ale hra je fakt super, jen nevím, kam bych došla bez tohoto fóra :-)

Tak už se mi to povedlo :-D :-D Zajímavý je, že sotva sem napíšu problém, tak si ho vyřeším. A to jsem mudrovala 2 dny, a zkoušela bláznivý a ještě blážnivější nápady :-)

Po zkušenostech s Apache jsem si zkusila zahrát Ten Little Indians, což mi kdysi dávalo strašně práce a nikdy jsem se nikam moc daleko nedostala, no a tentokrát jsem během 2 hodin dohrála celou hru a bez jediné nápovědy… A byla rozhodně stejně napínavá, takže kdo ji ještě neznáte, doporučuju. Hezké pohraní a nebojte, je opravdu mnohem jednodušší a přitom taky vynalézavá. :-)

Tak dokončeno, ale musím uznat že bez malé pomoci (mravenci) bych byla seklá. Marku a všem co jste na tom pracovali, díky za pěknou hru.

Zasekla jsem se s láhvemi. Mám 2, jednu plnou čisté vody a jednu do půlky juice. Nejde mi s němi nic dělat, pokaždé se ptá kterou láhev myslím. A nebere rozlišení bottle with water, full of water,…

cože???? To by nemělo být vůbec možné… láhev je tam jen jedna. Leda že bych tam udělal nějakou chybu, což je možné…

Parádní hra. Je to něco, díky čemu zase dostávám chuť se učit anglicky :-)
Jen mám problém. Jsem před dolem, lebku mám a svítí, ale nechce mě pustit do dolu… Co mi chybí?

tak jsem si nainstalovala konečně tuto hru a samozřejmě jsem se zasekla hned na začátku… nejsem si jistá jestli za to může pozdní noční hodina nebo můj naprostý nedostatek kreativity, ale nemám tušení jak přimět toho koně k pohybu… nažrat dostal, držím uzdu a nic… prosím o radu

už jsem tam :-D

hellodolly: zkus prohledat otěže… navedou Tě

tak uz mam tu knihu mam pri sebe aj stick a hlinu … viem urobit maly ohen ale akosi mi nejde prilozit to drevo … asi pouzivam zle slovicka :( lebo ked zaspim tak uhliky vychladnu … z maleho ohna mi uz aj dymelo ale iba cez den :oops: … nejaka rada? … asi ako spravit vacsi ohen aby vydrzal kym spim

Sekacik: potřebujete z toho suchého stromu nasekat dříví, to potom normálně přidáte do ohně (např. ADD FIREWOOD).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.