The Legend of the Apache Gold

aha … tak ano uz som nato aj zabudla :-D … a s tym orlom .. ja som mala vzdy pocit ze tu kukuricu mam pri sebe a ked som sa pozrela do hniezda tak mi tam spadla :-D … tak potom som uz nic zbytocne asi nestretla :-D … ale inak to bol sok ked uz som bola pri tom jazere a nemala som nic … som sa bala ze sa budem musiet vratit a vsetko pozbierat

Tak to si pis!!! Tento strach popadol aj mna! :-D
Ale potom som si povedal, ze to by hadam Marek nedopustil a vydal som sa odvazne dalej… :-D
Veru, bol to niekedy riadny ADRENALIN! :-)

tak ten koniec uz isiel nastastie celkom hladko no pri kazdom novom obrazku som urobila take ze „ooo“ … vies tak ako ked maly chlapec uvidi traktor :-D

Neviem kedy som ja uvidel prvykrat traktor, ale viem si predstavit :-)
Ja ked som bol uplne na konci, tak som si myslel, ze sa zaseknem a ze to nedohram. No proste zufalstvo :o
Ale nastastie mi svitlo, co mam robit… :-)
A este som sa aj zasmial na vtipnom komentari…ze akoze „harder“ :-D

na tak nakonec jsem mapu nepotrebovala, jen se mi nedari vylezt na skalu, kde tusim bude konecne ten orel a bude konecne zneskodnen a prestane mi krast kukurici. Jake mam pouzit sloveso, aby pouzil lano k lezeni :?: , bez nej mi to nejde, ale ja nikdy po skalach nelezla s lanem, tak me to nejak nenapada. :shock:

na laně je smyčka, takže stačí hodit nahoru a bude to. THROW.

svety: skus ho tam len hodit :)

Help, zasekla jsem se v tepee.. jak obelstít indiána, zkoušela jsem mu přehodit deku přes hlavu, ale nefungujeto :?:

indián pořád nechhce fern…dám promluvit s indiánem…on řekne „I trade um something to stop um feet burn“ a já dám Offer nebo give nebo show the fern ale on vždycky řekne „No trade this“. Co mám špatně, má ten fern být nějak upravený? nebo chce indián něco jiného?
Jooo a ty boty? pořád nemám juice, protože nemám boty :?

Nika: A máte FERN v inventáři???

LenaSt: Tak si tu deku zkuste přehodit přes hlavu sobě.

Marek: mám tam a large bushy fern

už to máááám a mám i mokasíny… musela jsem tam napsat celé „large bushy fern“… jdu dál

Marku, to mi taky nejde (s tou dekou) zpět ještě jsem tam zkusial PUT :-D

Nika07: Ne, nemusí se to tam psát celé, problém musel být v něčem jiném. Můžete mi prosím poslat LOG? Je to soubor, do kterého se zapisují všechny příkazy a reakce počítače na ně. Je v adresáři hry ve složce ApacheGold/Data, jmenuje se LOG.TXT. Pošlete mi ho na mail, budu vám potom schopen říct víc.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.