The Legend of the Apache Gold

LenaSt: no, poslouchá to na několik různých příkazů, zkuste si tu deku jakoby obléct, tedy PUT ON THE BLANKET.

Marek:poslala jsem Vám ten soubor na email. Ale už jsem to přešla, takže jsem ráda :-D

Tak se mi po dvou dnech s pomocí nápověd ve foru podařilo také dospět do cíle:-)Velmi pěkná hra, ale někdy při ní člověk začne ztrácet i nervy :-))

Marku, musim Vás pochválit, hra je opravdu úžasná, ale mam menší obtíž se zaseknutým kmenem a vubec ho nemůžu vyndat, abych mohla někam dojet. Nebyla by malá nápověda :-D

tak jsem se zase trošku pohla ale opět taky zasekla :oops: Jsem v dole u destil. přístroje, mám corn i láhev s vodou a juice ale nevím jak udělat alkohol… poraďte prosím

Nika: Někde to tu už je i napsané – „make liquor“

Terry_nka: Skuste ho potlačit

a stačí mi k tomu corn a ta láhev s vodou a juice? nebo mi něco chybí?

aha, už vím :? chybí mi pipe.. musím pro ni

aha… tak opraveno ale nemám recept :? :? neeeeeeee ten mi měl někdo dát, že? ale já se všema mluvila

už asi vím, zkusím to zase večer. snad to bude ono

Zkoušeli jste pohladit aligátora? :-D Jako odpověď jsem spíš čekal I can't do it …

everything is dark… :D co teraz?

uz viem :D

ako si to mam ulozit? to ked vypnem, pojdem zase od zaciatku…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.