The Legend of the Apache Gold

Přemýšlím, jestli ve verzi 1.2 nebude už vestavěná nápověda… napíšete HINT či HELP a ono vás to nenápadně navede… uvidíme. Kdysi hodně dávno jsem podobnou nápovědu do svých her dával.

Tak už jsem konečně přišla na to,jak v tom dole. :-D Teď zas řeším ten ohen.Nevím jestli mám udělat ještě jeden oheň,nejde to.A když necham ten malý a usnu,tak když se probudím je vyhaslý a nemůžu dělat ten rituál.Když potřebuju large fire.A když jsem zkoušela přikládat,tak to taky nešlo.Marku,prosím poraďte.

musis si prichystat drevo s toho sucheho stromu a potom das len „add firewood“

už jsem na to přišla.Ale když chci mávat nemůže,a chce smoke code. :-( Asi ještě nemám všechno.

asi dávám nějaké špatné spojení s tím máváním…

Help! mám oheň, mám kouř … tancuju kolem ohně , švihám hůlkou, duch se nezjevuje… a nevím co mám dělat GIVE IT WAVES – jsou to vlm nebo mávat? :oops: :oops: Help! pleas :?:

pro ivai : stačí napsat wave stick
Help: co má md+lat s kládou :oops: na konci?

posuň ji, potlač ji, odsuň ji, zaber!!!

zaber?? :-(

no, je více slovíček, co takhle push?

hezkej poklad… ale na to zaber jsem přišel ještě díve.. ale stejně díky :-) :-)

tak jsem se po dlouhe dobe dostala zase na HFE! a co nevidim, novou hru, takze jsem se do ni hned pustila! mam poklad, jsem stastna :-) skvela hra, moc chvalim!

to finarfin: díky.Tak různě jsem používala spojení.Ale takhle jednoduše mě to nenapadlo. :oops: Tak konečně jsem u balvanu,ale co s ním když je tak těžky a veliký?Ztratila jsem veškeré věci,které jsem s sebou měla,budu nějaký potřebovat?

hurááááá,dokázala jsem to.A teď dokonce bez rady!!
Musím poděkovat Vám všem,jinak bych asi do konce nedošla.Díky díky díky.

Skvělá hra, a vtipná. V tepee už jsem nevěděla co, tak jsem chtěla zpívat a odpověď? > „I'd rather not. I'm a terrible singer.“ :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.