The Legend of the Apache Gold

Znám, já zase zpívala orlovi, že by usnul a dovolil mi nahlédnout do hnízda. :-D

tak jsem se do toho taky pustila a mám problém, nevím, jak udělat u ohně noc

tak uz je to dobre, docvaklo to temer po napsani :)

jeste jeden komentar, takove hry by se mely predstavovat nekdy v zime, clovek je pak pekne nastvanej, kdyz je venku hezky a on to proste musi dohrat, nastesti to neni hra na mesic, hru chvalim a dekuji

V zimě snad bude SEABASE DELTA. :-)

Jako vánoční dárek, nice :)

nooo to by bolo pekne :) … a hoci aj povianocny :-D (aby sa ta radost predlzila o nejaky ten tyzden) :)

nemůžu se dostat z tepee, je tam bílý muž a nechce se hnout. taky mně v popisu neudává kam můžu jít. v minulé hře se sbírali indiáni, co je tady cílem? asi jsem trochu nechápavá, prosím poraďte

v této hře hledáte poklad!To znamená, že musíte všechno propátrat, nejsou tu dílčí odměny jako v Tle, ale zase nasbíráte užitečné věci, které se hodí, abyste mohla postupovat dál. všímejte si tučně vytištěných slov, jsou to takové nápovědy, jako v TLE, v tom tepee je asi indián, ne bílý muž, předpokládám, že jste na začátku, musíte se ho zbavit a pak se dostanete ven.

už jsem se dostala ven, jsem u vozu kterému chybí kolečko, ale nevím jak ho spravit. dál není kam jít…

Vraťte e do vesnice a propátrejte ji skrz naskrz, pomůže Vám mapa, kde se váš pohyb zaznamenává.„Those pesky indians“ kolo asi ukradli.

myslíte tam kde je ten totem? ten jsem prozkoumala je tam něco třpitivého ale nemůže na to dosáhnout.zkoušela jsem climb,jump a nic.nápis říká že apači šli lovit oběd -…ale co stím?

k tomu se dostanete později, teď prohledejte stany a okolí. Je tam spousta zajímavých, potřebných věciček, jste teprve na začátku dobrodružství, cesta je ještě dlouhá.

jak mám prohledat stany,nejde to, jsem asi blbá.........

běžte podle směru, jestliže jste u totemu, můžete jít north, south, east and west, objevíte se na novém místě, zadejte vždy examine – a věc, kterou chcete prozkoumat.
Mimochodem, po zapnutí hry máte obsah, když si zadáte about the game, máte tam kolonku Jak hrát, pročtěte si to, mnohé je tam vysvětleno.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.