The Legend of the Apache Gold

Aaahaaaa. Tak takova univerzalni rada pro vsechny, ktera usnadni spoustu hledani a kteri tomu tak dosud necinili jako ja… EXAMINE vzdy vsechny VECI, ktere BERETE s sebou

Jestli myslíte ten strom v Jakesville, tak z toho mi nic useknout nejde; a ta větev u ohně mi taky nejde sebrat… prosím ještě trochu poradit

Neporadil byste mi někdo trochu, jak rozdělat oheň?

gouffran: a máš lano? možná zkus získat lano… dál už budeš vědět

lucii: udělej to stejně, jak to dělají skauti :-)

gouffran ze stromu ziskat vetev jde, jen to chce byt na spravnem miste a dat spravny prikaz

Díky mockrát :)

estrer: Ten kouř se dá udělat i jinak, než tou vodou.

Gouffran: tam je bohužel jedna moje chybka. Má to reagovat na CUT OFF THE BRANCH i na CUT OFF THE BRANCH WITH THE TOMAHAWK. Bohužel jsem tam zapomněl napsat jedno čísílko a reaguje to tedy jen na tu první variantu.

Ale useknout jde.

tak já nevim, vůbec mě nanapadá, co dál, motám se po vesnici, nakoukla jsem do lesa i k vodě, krokodýl je pryč, mám plnou tašku různých věcí, ale nemůžu dál. Nemám pádla, nejde mi useknout žádná větev v lese, kůn v ohradě, pěšky to nejde, nejde mi spravit vůz, i když náhradu za kolo bych asi měla. Poradili byste mi někdo, co mám zkusit? díky moc

Neporadil byste mi někdo trochu, jak rozdělat oheň?

Lenko, Jestli mas tu vec na kolo zkus zadat „use … as a wheel“ Nebo „put … instead of wheel“ Uz nevim, jak to bylo.

Vít: ta řeka mě fakt potrápila :) – nereague to totiš na příkaz „sloveso + předmět“, ale pouze na „sloveso“. Jsem to tam bušil půl hodky než jsem omylem napsal jen část :)

děkuju moc, zabralo to a přitom jsem to zkoušela, dala jsem ale místo „as“ „like“

lucii: potřebuješ dřevo a potřebuješ ten oheň „rozdmýchat“

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.