The Legend of the Apache Gold

oheň už mám:-)…teď jenom zjistit na co:-D

tak s tim kouřem nevim nevim. Zkusila jsem tam hodit všechno, skákala jsem přes něj, mávala dekou, zkusila jsem se do něj i vyčůrat a nic nepomáhá

no já ten oheň pořád ne a ne rozdělat. dokonce už jsem ty žhavý uhlíky zkoušel i počůrat abych přeskočil ten oheň a hned si „zakouřil“ ale pořád nic… asi málo pije a „neteče“ mu to :-D sem zoufalej

no pít se dá v jezeře, ale to stejně k ničemu nevede. Zkoušela jsem to a taky se mu pořád nechce :-D

ester:třeba je to prostatik a stydí se to dát najevo :-D

počkej, prostatici přece lítají na záchod pořád :-D . Kéž by ho to potkalo…

hmm, ten oheň je fakt zákeřnej

Konečně jsem se pohnula a mám aspoň 44%. Ale nemůžu přijít na to, jak si vezmu Tomtomato, protože je příliš malé a mohlo by uhynout. Prosím malou nápovědu. Díky.

zena: když vyroste, nebude příliš malé. Zkus mu pomoct

estrer:ale ono se mu chce, vždyť pořád říká:„Um, here? No!…“ to je jasná známka toho, že by chtěl ale nemůže :-D :-D

Prosím poraďte mi kde najdu láhev na vodu

Gouffran – to pádlování funguje na docela dost různých příkazů, nejen na samotné PADDLE.

Helfish: Tam, kde se kupuje chlast.

estrer: zkoušela jste hlínu?

roman: aha, tak takhle jsem to nezkoušela :-) já mu pořád říkám, ať počůrá přímo ten oheň, a on vůbec nemá ponětí o čem to mluvím :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.