The Legend of the Apache Gold

roman: aha, tak takhle jsem to nezkoušela :-) já mu pořád říkám, ať počůrá přímo ten oheň, a on vůbec nemá ponětí o čem to mluvím :-D

zkusila jsem ji dát do ohně i na uhlíky, zkusila jsem ji namočit, vypálit.. dělám něco špatně nebo je tam ještě něco, co mě nenapadlo?

končim, někdo musí uklízet, vařit atp. ale musím se pochlubit, po celém dni 25%. I když jste lepší, mám radost, protože takhle mám šanci, že to snad i dohraju :-). Dobrou

pri ohnisku su zapalky ale nviem ich zobrat…a uz vobec neviem ako spravit ohen bez zapaliek ked ani nemozem dat drevo do ohniska…

estrer: díky za radu, podařilo se mi získat Tomtomato :-)

niesto284: žádné zápalky tu nejsou. Je tam jen suchý strom. Z toho lze udělat dříví na podpal. Když oheň prozkoumáte, najdete uhlíky. Co se dělá se žhavými uhlíky, aby z nich vzešly plameny?

odpověď na čůraní jsem do hry dal jen tak pro pobavení. K dohrání hry vůbec čůrat nemusíte.

oheň už mám:-)…teď jenom zjistit na co:-D

estrer: jak jste dávala tu hlínu do ohně? Jakými přesnými slovy?

děkuju,už to mám, zkusila jsem jiné slovo:)

vůbec netušim v jakym místě mám uříznout tu větev..:-(nikde to nereaguje..pořád neví o čem mluvim :-(

no větev se musí uříznout na nějakým stromě a je tam snad více stromů na který se dá dostat?? :-)

mně spíš pořád nejde do hlavy ten oheň, když tam nejsou žádný sirky ani nic čim se to dá rozpálit, tak už nevím, rozfoukat to nejde, když tam přiložím dřevo tak to nereaguje no a házet hlínu jen na uhlíky je blbost.možná špatně mluvím…

jo ten oheň taky netušim..mimochodem sirky tam jsou :-)ležel vedle toho ohniště..jen je nemůžu sebrat ani je nijak použit..asi mě ještě nenapadl ten správnej rozkaz

Tak pro dnešek končím, mám 52%. To je u mě pokrok, včera jsem myslela, že to vzdám a nebudu hrát vůbec. Ale nedalo mi to :-) Děkuji za nápovědy, bez nich a občas i slovníku by to nešlo.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.