Help for English

Si představte...

 

Si normálně představte, se o to s vámi musím podělit. Měli jsme hodinu angličtiny ve škole. Chodím střední do prváku. Každou hodinu většinou učitel zkouší, buď slovíčka, gramatiku nebo reprodukci. Reprodukce znamená, že jak jsou takový ty delší články v Headway, tak se je musíme naučit nebo aspoň převyprávět. Tak jsem se to naučil a nechal jsem se z toho vyzkoušet. Jelikož mě angličtina hodně baví, tak jsem dostal jedničku dvakrát podtrženou :-), učitel mi řekl, že mám dobrou výslovnost a že jsem to řekl na úrovni třeťáka. A tak mě napsal na nějakou soutěž konverzace. :-). Tak teď se musím hodně učit, poraďte na co se mám nejvíce připravovat? :-D

Gratuluju. Jak se připravovat? Jetsli to je konverzace, pak se určitě hodí cvičit reakce na co nejrůznější otázky, které se vám můžou zeptat. Vyzkoušejte si naše okruhy otázek k ústním zkouškám, jsou v sekci ‚Maturita‘.

jj děkuji, to je právě můj největší problém, když se mě třeba ve škole učitel na nějakou utázku zeptá, tak zrovna mě toho moc nenapadne, co říct. Ale pozdějim to už mě zase napadane, když si to promyslím.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.