Help for English

příprava na CAE

 

Vzorové testy pro přípravu na CAE budeme postupně na náš web přidávat.

Ahoj, vcera jsem se dozvedela, ze jsem uspesne udelala CAE…Tak nevim, kam zaradit velky dik za pomoc, kterou mi tyto stranky poskytly. Mimo jine ovsem. Pripravovala jsem se sama pomoci ucebnice Advanced Gold Exam Maximiser (Longman) – soubor patnacti lekci se vzorovymi cvicenimi a CD. Urcite bych doporucila i Advanced Gold Course Book, kterou jsem ale nemela :-( A hlavne bych do toho uz nesla sama. Nastesti uz nemusim :-D

lidi,nevimjesli to patri sem, ale potrebovala bych pomoci.letos maturuju sem z plzne a prihlasila sem se na univerzitu karlovu, je to muj sen byt prijata.ale moje anglictina tomu zdaleka neodpovida. :oops: byla bych hrozne vdecan, kdybyste mi zde jakkoli pomohli..treba jesli naahoidou necte tohle nekdo z plzne kdo by me to normanle doucil..nevim co si pocit.thx vsem..

Ahojky,
hledám někoho, kdo se taky chystá na CAE nebo všeobecnou státnici. Mě čekají obě tyhle zkoušky a jaře (březen, květen) a ráda bych si tu o tom s někým povídala.
Před čtyřmi roky jsem dělala základní (obě části za 1 :-D ), takže můžu trošku srovnávat. Na všeobecnou se připravuju na st. jazykovce v Liberci.

Ahoj, taky se chystám na CAE, buď v prosinci nebo jak ty na jaře, ještě přesně nevím. Před rokem jsem dělala FCE. Ráda pokecám.

Ahoj Lucy,
kam se na CAE chystáš? Já asi do Pardubek, protože to mám relativně nejblíž (ale i tak cca 80 km). Chodíš na nějaký kurz vysloveně zaměřený na tuhle zkoušku nebo se učíš sama? Víš, zajímalo by mě, podle jakých knížek na kurzech pro tuhle zkoušku připravují. Osobně mám největší problém s psaním a na všeobecnou se vůbec netěším na anglický a americký dějiny. Za měsíc jedeme na dovču, tak si beru Some basic facts about the …

Čau, no já se chystám na zkoušku do Zlína, bydlím kousek, asi 30 km, byla jsem tam i na jazykovce, roční pomaturitní studium (příprava na FCE, bylo to tam fajn), teď se asi rok učím doma, ale jenom tak nárazově, flákám to, v září bych se chtěla přihlásit do nějakého kurzu připravující na CAE, nejlíp tak na 5 – 6 měsíců. Ty dějiny, to tě úplně chápu, to je děs, já nemám ráda listening, jinak psaní docela v pohodě. PS: Ty materiály nevím, záleží jak která jazykovka, ale u některých to mají na webu uvedené, které učebnice používají.

Lucy_m a nejsi náhodou z Uherského Hradiště? Jen tak pro zajímavost?

Pro mad4life: Jsi blízko, jsem z Uherského Brodu…

Zdraviiiim!!! Chystam se na CAE…mate nejake tipy, triky, postrehy z Vasi zkousky? S jakou ucebnici jste pracovali a jak dobre Vas na zkousku pripravila? Studovali jste sami nebo v jazykovce? Vyplati se chodit na pripravny kurz do jazykovky? Piste, piste!!! :idea: :-)

Vytahuju už lehce zapomenuté téma…je tu někdo, kdo se chystá na CAE na červnový termín?

To Luciekla, no já bych ráda, ale asi spíš na březnovej..aby se mi to nekrylo se zkouškama, ale uvidím, jestli na to sesbírám znalosti + co hlavně: odvahu :-) ta mě totiž na prosincovej nějak přešla..

Luciiik: No, mně by se březen hodil taky daleko víc, ale s odvahou ani znalostma to nějak nevidím…a protože v prosinci už bude pozdě, tak mi zbývá jenom ten červen :(

Ahoj, nechystá se někdo na CAE v červnu v Praze? Ráda bych pokecala, podle čeho se připravujete a tak…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.