Help for English

Word Manager

 

pickahk: Ano, uvedený kontaktní email na vitware.cz slouží právě pro podobné dotazy.

Delší dobu jsem WM nevyužíval. Teď mě zkouší vždy jen ze šesti slovíček. Když jsem nastavil zkoušení každého slovíčka jen jednou, pak po vyzkoušení lekce nedošlo k žádnému vyhodnocení. Nevíte někdo kde dělám chybu? Dík – Jarda.

Tak jsem si nakonec pomohl sám. Z vitware.cz jsem si znovu nainstalivat opravný balíček a už to šlape. Jarda. :-D

Ahoj, mám po prvním ozkoušení několik věcí, některé palčivější a jiné méně:
1. v editaci lekce ani jinde nenacházím tlačítko pro export :-(
2. program přejímá jazykové nastavení operačního systému, které ale nejde jednoduše přepnout (musela by se provést reinstalace na příslušný jazyk) – problém je, že to boří problematické české znaky
3. lze importovat slovíčka také z tabulek nebo uzpůsobených txt souborů, případně jak a jaký dodržovat formát?
4. z nějakého důvodu mi při pokusu o spuštění padá hra Metamorphosis

Předem moc děkuju…

V editaci lekce je špatný popis,je tam dvakrát ,,Tisk''.S tou zelenou šipkou nahoru je Export.Chtělo by to opravit.

Export – jo to nám přeskočilo v posledním opravném packu, tvoříme teď překlad do slovenštiny a ten popisek tam nějak ujel. Už to máme opravené, opravný pack ale ještě nemůžeme vydat, protože slovenská verze není hotová.

Metamorphosis – také již opraveno, pokusíme se opravný balíček uspíšit.

Nastavení jazyka… to bohužel teď asi jen tak nepředěláme. Nepředpokládali jsme, že zákaznící by nepoužívali naše Win.

Import z jiných formátů máme v plánu, zatím ale nebyl realizován.

Marku, prosím Tě, ten Export by mi ani nevadil z hlediska popisku, ale mně to hlásí, že se lekce vyexportovala, ale v tom adresáři ten soubor pak není, hledal jsem i jinde a nic :? mohl bys to v té poslední uvolněné opravné verzi zkusit, jestli Ti to funguje? Děkuju.

Jo, mě to funguje… Zkus to vyexportovat do jinýho adresáře… např. na plochu nebo do dokumentů. Třeba je ta složka zakázaná pro zápis. Nevím.

Zdravým, ide vobec vymazať slovíčko z programu??? Mám 2× rovnaké slovíčko, 1. som si vytvoril ja osobne, 2. po aktualizovaní programu sem pribudlo automaticky!!! Moju verziu slovíčka by som rád vymazal. Už som písal aj na Vitware, ale nikto neodpovedal, by ma to zaujímalo či je to možné, alebo to nie možné z dôvodu aby si niekto náhodou omylom nevymazal nejaké slovíčko a potom by toho lutoval. Ďakujem za odpoveď

Dobrý večer,po aktualizaci mně naskočí tabulka:Run-time error 53,File not found a celá obrazovka je šikmo šrafovaná.Po odsouhlasoní OK se celý program zavře.
Je to u mne,nebo chyba v programu?Děkuji.

Možná stupidní dotaz pro Marka Víta: chci si koupit Manager Word, ale vím, že si ho budu moct nainstalovat až po novém roce (až s obnovou, resp. výměnou počítače). A nevím, jak to je s instalací – instaluje se ihned po zakoupení? Nevyprší mi licence, když program nechám chvíli „u ledu“?

Crutchley: Napište prosím mail na support@vitware.cz s přesným popisem chyby včetně čísla verze programu, kterou používáte. Petr Hudík s Vámi problém vyřeší.

tethalka: Nemusíte se bát, program si můžete nainstalovat kdykoliv. Jediné,c o je omezené, je platnost odkazu ke stažení, takže si program stáhnete, uložíte a nainstalujete, až budete chtít.

A jak je program velký (kolik zabere)? V tuhle chvíli mi totiž „padá“ PC právě kvůli nedostatku paměti… (a mnoha jiným neduhům).

necelých 150 MB. Ale když si budete chtít program stáhnout znovu, umožníme Vám stažení i později znovu.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.