Help for English

Smart Tests

 

Ve Smart Tests je možnost slovníčku při testech vypnutá, aktivuje se až po vyhodnocení testu… abyste nemohli švindlovat. :-)

Ale v nastavení je možnost umožnit používat slovníček i při vyplňování testu.

Ja tam ten slovnik ve smart tests nemam vubec. Nedavno jsem si koupil word manager a nekde jsem tu cetl ze si ten slovnik tam muzu stahnout,ale nevim jak :?

ne, slovník se tam nestahuje, prost ěkdyž máte nainstalované oba programy, měl by fungovat tzv. dvojklikový slovníček – dvakrát kliknete na slovo a ono se vám vyhledá ve slovníčku.

barnham: zkontrolujte prosím, zda máte aktuální verzi obou programů WM 1.1.240 a ST 1.0.154 případný opravný balíček naleznete na stránkách Vitware. V případě, že to nepomůže mi prosím napište na support@vitware.cz.

Dekuju, nainstaloval jsem si ty opravny balicky a slovnik uz funguje :-)

Ahoj,
mám smart tests a word manager nainstalovný na dvou pc a uvítal bych možnost synchronizace.
Napadlo mě, že by stačilo, aby v programech byla možnost zvolit umístění souboru obsahujícího uživatelský profil do dropboxu. Ten už by se o synchronizaci postaral.
Uvažujete o přidání takovéto funkce? Určitě bych nebyl jediný, kdo by to ocenil.

Ahoj,
právě jsem si stáhla oba programy a vážně uvažuji nad dokoupením plné verze. Je možné při zakoupení 1 plné verze mít tento program na 2 PC?

Pokud budete jediným uživatelem, potom nám instalace na dva počítače licence SINGLE nevadí. Pokud by program používalo na více počítačích více lidí v rodině, máme i licenci FAMILY, která je určena právě pro tyto účely.

Díky, žiju v domácnosti s přítelem, který nemá chuť se učit angličtinu (už kvůli tomu, že ji studuji 8-) ).

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by se nedalo i při procvičování jednotlivé gramatiky rozlišit na úrovně. U některých jevů se mi stává, že tam jsou i vyšší úrovně, a to pak teda nejsem vůbec schopna doplnit. Nejenže neznám slovíčka, ale ani gramatiku vlastně nemám na vyšší úrovni zvládnutou. Třeba kondicionály, chtěla jsem si procvičit jen ty základní, ale hned se tam objevují i smíšené (to bych ještš možná dala), ale i nějaké předpomínky :shock: . I v budoucím čase je hned zařazen předbudoucí, což je vyšší level. Nešlo by to nějak odstupňovat?

Ano, toto chceme úplně předělat. Ono to teď začíná jednoduchými otázkami, ale po jejich zodpovězení počítač sám přidává složitější a složitější jevy. A to není nejlepší.

Dobrý den,
jedna věc mi ve smart tests chybí a to změna velikosti textu, vadí mi, že na velkém monitoru je to příliš malé, takže člověk musí být blízko monitoru, nějaká možnost výběru velikost písma by byla skvělá.

děkuji

Dobrý den, tato funkce není uživatelsky přístupná, ale velikost textu je možné změnit. Pro bližší informace mě prosím kontaktujte na support@vitware.cz.

Zdravím pane Vít,
oba programy od Vás vlastním, používám a jsem spokojen, nicméně pár vylepšení by bylo super.

Nešlo by v budoucnu vyřešit 2 řekl bych šikovné věci:
1. umožnit zálohu uživatelského účtu v programu. Když si nainstaluju program na nový harddisk, pak přijdu o veškerou historii toho, co jsem již s programem probral. Tím zbytečně přicházím o výhody vyhodnocení, grafů úspěšnosti atd.

2. umožnit, aby si program smart tests pamatoval nastevení filtru.

např. jsem v úrovni elementary a chtěl bych si projet postupně všechny testy této úrovně. Nastavím si tedy elementary filtraci testů, udělám jeden test a když chci jít na druhý, musím znova nastavit vše znovu. Docela je to uživatelsky nepohodlné. Díky a přeji vše dobré.

Má Smart Tests stále zákaznickou podporu? Už 22 dní čekám na odpověď na problém, který mám s programem.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.