Help for English

Halloween

 

To je pěkná výzdoba, těším se na Halloween a na Christmas.
Tjo, ta dýně fakt mrká :-D

jo, to jsem včera neměl zase co lepšího na práci, než dělat mrkající dýni. :-)

:oops: a já jsem si toho nevšimla, že mrká, to jsem teda vostuda :-)

já jsem to udělal schválně, že jen tak promrkne… že dlouho nic a pak krátký mrk. :-)

Taky jsem si mrkající dýně nevšiml, až po tom, co jsi ji zmínil v Co se děje na HFE topicu.

to Marek: ta dýně se tě fakt povedla :-)

Mrkající dýně je dobrá, ale netopýři v levém sloupci jsou prostě úžasní!

Mě taky dostali ti netopýrci :-) Jinak co vy a tenhle svátek, slavíte ho?

Angličtinu sice miluju, ale americký svátky a tradice, v čele s tím tlustým dědkem, co hazí dárky komínem o Vánocích nemusím :-)

A je fakt že Halloween s našema Dušičkama srovávat vůbec nejde. Jednou jsem si vydloubal dýni, ale tam moje „slavení“ tohodle svátku končí :-D

Ale výzdoba je super. Půl hodiny jsem čumel na tu dýni nahoře (vedle napisu HFE) a čekal až mrkne ,ale pak mi došlo že mám koukat na jinou :D Tu výzdobu bych uvítal častěji :-)

Nám se doma Halloween moc líbí, děti celý týden malujou halloweenskou výzdobu, dlabali jsme tři dýně, teď na nás koukaj těma svejma oranžovýma očima ve tmě… Elinka celý víkend chodila v čarodějnickým převleku, co dostala od babičky. Slavení neslavení, je to pro děti, baví je to, a tak nemám nic proti. Importované svátky, jak to dnes někdo jinde nazval, se mi vesměs líbí a dětem taky.

Samozřejmě tu nejde mluvit o nějakém slavení, děti rozhodně k sousedům na „koledu“ posílat nebudu.

Na druhou stranu se mi tento „svátek“ líbí víc, než naše velikonoce. Kdybych měl volbu, nahradil bych jarní běhání s pomlázkou podzimnímu běhání v maskách. Třeba k tomu brzy dojde… :-)

Doufám, že jsem se teď nikoho nedotkl.

Mně se líbí Halloween v podání Adams family :-)

Já rovněž doufám, že jsem se ve svém minulém komentáři nikoho nedotkla. Jen jsem se pokusila trošku posunout vychýlenou rovnováhu v komentářích na stranu toho, kvůli čemu navštěvuji tento ojedinělý web, a to jsou zdejší články.
Články na HFE obecně jsou IMHO velmi poučné, obsahují velké množství užitečných informací setříděných do logických a přehledných struktur. Současný nepoměr v komentářích v „neprospěch“ článků mě vyděsil a téměř jsem propadla panice, že by mohlo (pod dojmem „kolektivní poptávky“) v budoucnu dojít ke změně náplně vašich stránek na úkor výše oceněných publikačních aktivit. A to by určitě bylo líto nejen mně.

Magdaléna, nejste trošku OFF TOPIC ?:-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.