Help for English

Internetový výkladový slovník

 

Nemůžu najít tento slovník, je to anglická stránka. Vždycky když se tam zadá jakékoli slovíčko, tak vypíše v angličtině, co to znamená. Nevíte někdo, prosím, co je to za stránku? Odkaz na tuto stránku byl myslím u nějakého článku v komentářích, ale už nevím kde.

Děkuji, sice to není on, ale to nevadí. Jednou ho v komentářích myslím uvedl pan Marek Vít.

Já osobně používám slovníky z http://dictionary.cambridge.org/. Je tam slovník pro mírně pokročilé a pokročilé. Nejvíc na něm oceňuji, že je u každého podstatného jména uvedana i počitelnost. :)

Momentálně by mě zajímalo, kde najít nějaký slovník, kde je ke každému slovíčku i zvukový soubor, který se dá stáhnout do počítače. V tom seznamáckým nejsou bohužel všechny slovíčka a jinde nejsou buď vůbec, nebo mi zvuk nefunguje, nebo je ve flashy :/ Víte někdo?

Už jsem našel ten slovník, který jsem hledal. Je to adresa http://www.urbandictionary.com/… Děkuji i za ostatní adresy.

Ale urbandictionary je snad slovník slangu, ne?

Zatim jsem nějak nepobral co je to u slovníků tzv. thesaurus, poví mi to někdo prosím? :-(

THESAURUS nevysvětluje ani nepřekládá slova, ale nabízí synonyma, antonyma a další ‚-nyma‘. Je to docela šikovná věc.

Aha no to je fakt skvělé a který by jste mi doporučil? Ten na http://www.tfd.com/ se mi zdá docela fajn, myslíte, že je i důvěryhodný? Lze těm synonymům 100% věřit, nebo tam můžou být třeba i miniaturní rozdíly v použití těch slov?

Drobné rozdíly v použití jsou snad vždycky. Já rád používám ten slovník The Sage, ten obsahuje i poměrně rozsáhlý thesaurus.

Ten slovník urbandictionary, je sice slovník slangu, ale když tam napíšu nějaké slovo, tak mi vždycky vypíše, co to slovo znamená.

Aha, já to pochopil tak, že hledáte slovník, který vám vysloví cokoliv tam napíšete. :-)

Nevim kam mam muj dotaz zaradit, ale chtela bych se zeptat kde najdu co znamena: hold'em (to je jako „hold them“ nemam poneti)! :? zkusila jsem projit par slovniku ale nic jsem nenasla!!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.