Help for English

Hodně štěstí do nového školního roku

ALL LEVELS Vydáno dne 01.09.2009

Přání do nového školního roku, co se událo o prázdninách…



Prázdniny a dovolené jsou již pro většinu z Vás asi pryč a začíná školní rok 2009/2010.

Co se událo o prázdninách?

Na stránkách Help for English se pracovalo i v létě.

  • Jistě si všimnete cca 70 nových článků, které se tu v průběhu léta objevily.
  • Začal jsem zpracovávat soutěžní příspěvky do soutěže se seznamy slovíček. Zatím jich je pár, ale budou přibývat. Čeká mě ještě zpracovat několik set seznamů slovíček. Hotové práce si můžete prohlédnout v sekci "okruhy slovní zásoby: soutěžní okruhy".
  • Probíhá větší revize slovníku, která spočívá v rozšiřování, opravě chybiček, doplňování obrázků a dalších prvků. Z tohoto důvodu se přechodně přestalo ve slovníku objevovat, zda jde o slovo americké či britské angličtiny či zda jde o formální či hovorový výraz. Za to se omlouvám, brzy to doplníme.
  • Konečně vyšla dlouho očekávaná hra THE LEGEND OF THE APACHE GOLD. Po celý srpen mohli naši čtenáři soutěžit s touto hrou o zajímavé ceny. Hra je dále přístupná ke stažení zde. Během několika měsíců by měla vyjít ještě opravená verze, snad doplněná nahrávkami všech textů a hlášek.
  • Zároveň jsem začal pracovat na nové textové hře, SEABASE DELTA. V sekci informace najdete ke stažení hratelou ochutnávku ze hry.

Nový školní rok

Co nás čeká?

  • Samozřejmě dále budou přibývat články, testy, cvičení apod.
  • Čekají na Vás také nejrůznější soutěže o ceny. Hrát budeme o americké seriály, učebnice, slovníky a další zajímavé ceny.
  • V průběhu září se na našich stránkách objeví několik povídek a esejí, které poslali Češi a Američané do soutěže, kterou pořádala SPUSA (Společnost přátel USA). V budoucnu se možná podaří s touto společností navázat bližší spolupráci.

Nezapomeňte, že až do konce září probíhá Velká letní soutěž o 3 velké výkladové slovníky (Oxford, Cambridge a Longman). Podělte se o své letní i neletní zážitky z pracovních pobytů v anglicky mluvících zemí, z jazykových kurzů a jazykových pobytů (u nás i v cizině) a vyhrajte. Více informací zde.

Budete-li shánět učebnice angličtiny pro nový školní rok, budeme rádi, když podpoříte našeho sponzora, internetové knihkupectví englishbooks.cz. Spokojíte-li se s materiály z druhé ruky, existuje tu pro vás burza učebnic.

Učení angličtiny také můžete zpestřit používáním výukového software z naší produkce. Zakoupením licence k používání programu Smart Tests nebo Language Lab podpoříte i běh těchto stránek.

Všem, nejen těm, kdo jsou školou povinní, přeji za celý náš tým hodně štěstí a úspěchů především při studiu angličtiny ale i v dalších oblastech. Těším se, že i v tomto školním roce se tu spolu budeme setkávat.

Při učení angličtiny pamatujte:

Enjoy yourself.

English is a language, not nuclear science!

(Toni Boyle & K. D. Sullivan)

Hodně štěstí!

Marek Vít



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Šťastné vykročení do nového školního roku

Přání všem učitelům, školákům i neškolákům do nového školního roku.
ALL LEVELS

Do nového školního roku s Help for English

Přání do nového školního roku.
ALL LEVELS

Back to school

Přání do začátku školního roku 2013/2014.
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Hodně štěstí do nového školního roku 6 10562 Od Jarka poslední příspěvek
před 15 lety