Help for English

Skupiny uživatelů v English Me

ALL LEVELS Vydáno dne 10.06.2013

Učitelé, rodiče i další uživatelé aplikace English Me si nyní mohou vytvářet skupiny uživatelů. Co je to, a k čemu je to?



English Me!

Skupiny uživatelů

Protože se snažíme, aby English Me byla aplikace i pro rodiny a školy, je velice důležité, aby učitelé či rodiče měli přehled o tom, jak jejich děti nebo žáci/studenti v programu pracují. Doplnili jsme tedy možnost vytváření uživatelských skupin.

Otevřené a uzavřené skupiny

Lze si vytvářet dva typy skupin.

Uzavřené skupiny jsou ideální v situacích, kdy jeden nebo více uživatelů dohlíží na práci ostatních členů skupiny, tedy nejčastěji učitelé či rodiče. Ve skupině je nastavený jeden nebo více správců, kteří mohou nahlížet do statistik svých svěřenců. Vidí tak, kdy si který uživatel udělal jaké cvičení, s jakým výsledkem, s jakými chybami. Má přístup i do celkových statistik a kalendáře uživatele.

Otevřené skupiny jsou určeny ty případy, kdy nelze (nebo není potřeba) určit správce. Všichni uživatelé ve skupině si mohou vzájemně procházet statistiky a sledovat výsledky.

Vytvoření a přihlášení do skupiny

Skupinu lze vytvořit buď na základě hromadné objednávky a nebo volně.

První možnost vychází z toho, že uživatel, který si objednal větší počet licencí (např. pro celou třídu), bude chtít mít všechny ve své skupině. Na stránce, kde jsou vygenerované předplacené kódy, si jednoduše klikne na ‘vytvořit skupinu’ a všichni, kdo již předplacený kód z objednávky využili, nebo ještě využijí, se automaticky do skupiny přidají.

Volné vytvoření skupiny může provést každý uživatel. Zakladatel skupiny získá krátký textový kód, který předá či rozešle těm, koho by chtěl ve skupině mít. Tito uživatelé se na základě tohoto kódu ke skupině přihlásí. Z této skupiny je samozřejmě možné se kdykoliv odhlásit.

Další možnosti skupin

Na této funkcionalitě dále pracujeme a připravujeme nové prvky a výhody (sdílení vlastních okruhů slovní zásoby, vkládání komentářů apod.) O těch Vás budeme brzy informovat. Budeme ale již nyní vděčni za jakoukoliv zpětnou vazbu, komentáře a poznámky.

Pokud ještě nejste mezi uživateli této naší aplikace, vyzkoušejte možnost vyzkoušení na 7 dní zdarma!

Více informací o English Me naleznete zde.



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Sdílení uživatelských lekcí v English Me!

Další červnové novinky v English Me! Nyní uživatelé mohou své okruhy slovní zásoby sdílet s ostatními a nebo si vytvářet vlastní slovíčka!
ALL LEVELS

Gramatické drily a další novinky v English Me

V English Me si nyní můžete trénovat i konkrétní gramatické struktury formou gramatických drilů. A jaké další změny se v English Me objevily v měsíci dubnu 2013?
ALL LEVELS

Nepravidelná slovesa a další novinky!

V English Me se nyní můžete učit i nepravidelná slovesa, množné číslo podstatných jmen nebo stupňování přídavných jmen! Co dále je nového v English Me a na Help for English?
Komentáře k článku

K článku nejsou zatím žádné komentáře

Přidat komentář