Help for English

Nová jazyková škola: English Companion

ALL LEVELS Vydáno dne 01.04.2015

(Aprílový žertík 2015) Informace o naší nově právě otevírané jazykové škole s působností ve většině větších měst v ČR. Konečně je tu efektivní metoda, která Vás nebude stát ani trošku času navíc a výsledek je téměř stoprocentně zaručený.



Naše nová jazyková škola

(aprílový žertík 2015)

Je to již více než 10 let, co jsme se rozhodli zabývat se výukou angličtiny pomocí počítače. Nabídli jsme výuku pomocí počítačových her, online aplikací a především také pomocí těchto webových stránek. Často jste se nás ptali, jestli nepořádáme i výukové kurzy apod. Doposud jsme odpovídali negativně. Pracovali jsme ale na metodice, která by byla originální, převratná (až revoluční) a hlavně efektivní. Dnes Vám s potěšením můžeme náš nový projekt představit. Již od dnešního dne se můžete zapsat do neobvyklých kurzů v naší nové jazykové škole!

Jste již unavení z poměrně stereotypní nabídky českých jazykových škol? Nevyhovuje Vám časová náročnost nabízených kurzů? Máme pro Vás originální a efektivní řešení!

English Companion School

Uvědomili jste si někdy, kolik Vašeho času je zcele neefektivně využito? Přišli jsme na to, jak tomuto Vašemu času dát smysl a připravili jsme pro Vás v naší nové jazykové škole několik programů ušitých vyloženě na míru. Jazyková škola ENGLISH COMPANION je založena na tom, že naši lektoři – rodilí mluvčí i čeští profesionálové – přijdou za Vámi a budou Vám dělat ‘anglickou’ společnost. Lektora a typ výuky si vyberete sami. Může se jednat o konverzační hodiny i výuku ‘se vším všudy’. Metodiku kurzů zpracovali odborníci z oboru, kteří osobně ručí za Váš úspěch.

Waiting-room Bliss

Míříte na vyšetření, na lékařskou prohlídku a víte, že budete dopoledne trávit v čekárně u lékaře? Náš lektor Vás doprovodí a čekání Vám zkrátí – čas využijete opravdu naplno. Témata rozhovoru se mohou (ale nemusí) týkat zdraví, nemocí, zdravého životního stylu. I když jsou naši lektoři očkovaní proti nejrůznějším chorobám (včetně chřipky), požadujeme prohlášení o bezinfekčnosti. Lze adaptovat i na návštěvy úřadů, či koncertů apod.

Dog walker's club

Pro pejskaře jsme připravili možnost dlouhých procházek s našimi lektory a jejich pejsky. Minimální doba je zde 30 minut, a to nejen kvůli tomu, že kratší doba by nebyla vhodná pro Vaši angličtinu, ale ani Vašemu mazlíčkovi by kratší venčení nevyhovovalo. Výběr lektora zde závisí především na ‘kompatibilitě’ pejsků. Máme k dispozici klasické jorkšíry a jack-russel teriéry, ale i pitbully či německé ovčáky. Všichni (lektoři i psi) jsou dobře socializovaní, odblešení a řádně očkovaní. Lekci lze za menší příplatek kombinovat i s krytím.

Tag Along!

Jedete na služební cestu či návštěvu vzdálených příbuzných? Náš lektor Vás doprovodí, ať již jedete vlastním vozem, vlakem či autobusem. Po celou cestu si s Vámi bude povídat anglicky, procvičovat s Vámi nejrůznější aspekty angličtiny včetně poslechů (je-li Váš vůz vybaven autorádiem). Lektoři jsou schopni vyprávět nejrůznější příběhy a historky, takže i když by se někdo např. při řízení nedovedl plně soustředit na cestu a konverzaci zároveň (především muži), může jednoduše řídit a poslouchat plynulou angličtinu přizpůsobenou požadované úrovni pokročilosti. Zejména při nočních jízdách Vás lektor bude udržovat v bdělém stavu.

Dinner for two

Patříte-li mezi ty, kdo si tu a tam zajdou na dobrou večeři, můžete se do své oblíbené restaurace vydat s jedním z našich lektorů. Ten Vám pomůže efektivně a smysluplně využít dobu čekání na jídlo. Nabídka je vhodná i jako doplněk firemních kurzů od jehož účastníků se očekává, že budou schopni anglicky konverzovat s obchodními partnery např. na služebním obědě a jiných méně formálních setkáních s partnery a klienty. Kromě vyučovací hodiny zde ale navíc platíte i jídlo a pití lektora.

Gamer's den

Náruživí hráči počítačových her a videoher si přijdou na své díky našemu novému programu Gamer's den. Střílení po mimozemských obludách, zběsilé honičky v závodních autech či nekonečné dolování minecraftových kostiček již nebude považováno za mrhání časem. Rodiče, manželky a partneři si jistě brzy všimnou obrovského pokroku ve Vaší angličtině! Na Vašich dobrodružstvích v herním světě Vás totiž doprovodí naši proškolení lektoři. Na rozdíl od běžných spoluhráčů, jejichž angličtina se většinou omezuje na ojedinělé výkřiky a klení, naši lektoři ví, jak tento čas proměnit v efektivní výuku. Kromě skvělé angličtiny disponují i výbornými herními dovednostmi. Zahrajete si s nimi např. hry GTA V, Halo, Call of Duty, Far Cry 4, Dead Island, Borderlands, Plant vs. Zombies Garden Warfare, Need for Speed, FIFA 15, Minecraft, Terraria a další hry. Plný seznam dostupných her a naleznete na našich stránkách. Kromě PC lze hrát i na konzolách Xbox 360 a Xbox ONE. Pokud vlastníte Playstation 3 nebo Playstation 4, upřímně Vás litujeme. Doporučujeme tyto konzole odevzdat na nejbližším sběrném dvoře a pořídit Xbox. Výuka probíhá online ‘na dálku’ či kontaktně (lektor s Vámi bude hrát u Vás doma).

Run, Forrest, Run

Jako jedna z mála jazykových škol (pokud ne jediná) podporujeme i tělesnou výchovu. Věděli jste, že běhat se má tak, aby si člověk dokázal s někým povídat bez přílišného zadýchání, hekání a sípání? Vyzkoušejte si půlhodinový či hodinový běh s naším lektorem! Budete se učit doslova ‘za běhu’. Lektoři mají vystudovanou fakultu tělovýchovy a sportu, takže kromě Vaší angličtiny dokáží dohlédnout i na řádné rozcvičení, na to, zda běháte správně, nepřekračujete doporučenou tepovou frekvenci apod. Jako jediný program v ČR nabízí zvýšení komunikační kompetence a snížení tělesné hmotnosti zároveň. Výsledky na obou frontách jsou vidět již po deseti lekcích!

Cross-Generation Phone Chat

Pokud nemáte příležitost docházet do kurzů nebo Vám hodiny konverzace přijdou až moc finančně náročné, máme pro Vás řešení, které si bude moci dovolit skoro každý. Náš Cross-Generation Phone Chat Vás totiž spojí s rodilými mluvčími, kteří si s Vámi budou moc rádi povídat anglicky. Výhodou je velmi nízká cena. Využíváme totiž tu skutečnost, že v USA a Velké Británii je mnoho seniorů, kteří by si rádi povídali, ale nemají s kým. Stavíme tak most nejen mezi zeměmi, ale i mezi generacemi. Studenti se ale samozřejmě musí smířit s tím, že možná narazí na nedostatek společných témat.

Předobjednávky lekcí

Ačkoliv škola oficiálně zahajuje svoji činnost v květnu 2015, svoje lekce si můžete předobjednat již dnes. Na nových webových stránkách školy a facebookové prezentaci zatím ještě pracujeme, předobjednávky dočasně vyřizujeme na e-mailové adrese info@vitware.cz.

Provozovatelem školy je Vitware s.r.o.



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ELEMENTARY

Classroom Items (vocabulary)

Slovíčka pro nejrůznější školní pomůcky, předměty ve třídě apod.

STARTER

Činnosti ve třídě

Slovesa označující činnosti ve škole a ve třídě.

ALL LEVELS

English Me! pro celou školu

Představujeme nejžhavější novinku – možnost nákupu licence naší výukové aplikace pro celou školu za jednotnou cenu.

Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Nová jazyková škola: English Companion 17 9113 Od Wilibald poslední příspěvek
před 9 lety