Help for English

Sdílení předplatného English Me

ALL LEVELS Vydáno dne 29.11.2022

V English Me je nyní možnost sdílet předplatné se 4 dalšími členy rodiny či přáteli. Ti už za používání aplikace nic navíc neplatí!



Sdílení předplatného English Me

V aplikaci English Me nyní máme další novinku. Pokud jste doposud chtěli aplikaci používat jako rodina nebo skupina přátel, každý musel mít své předplatné. Nabízeli jsme sice zvýhodněné skupinové objednávky, ale stejně to znamenalo větší finanční investici.

Sdílení s rodinou a přáteli

Nyní můžete své předplatné sdílet až se čtyřmi dalšími členy rodiny či přáteli. Ti budou moci používat English Me bez dalších plateb po celou dobu platnosti vašeho předplatného. Každý ale bude aplikaci používat sám za sebe, bude se mu počítat jeho vlastní pokrok, jeho vlastní statistiky apod.

Jak na to? V nastavení aplikace v nové sekci “Sdílené předplatné” jednoduše zadejte e-mailové adresy uživatelů, se kterými chcete své předplatné sdílet. Ti obdrží pozvánku, kterou po přihlášení do English Me přijmou. A je to.

Pozn.: Pozvaný člověk musí mít v English Me založen účet. Pokud ho nemá, klikne na úvodní stránce na “vyzkoušet zdarma” a účet si založí.

V sekci “Skupiny” se pro vás navíc automaticky vytvoří uživatelská skupina “Rodina a přátelé”, ve které můžete navzájem sledovat své pokroky, motivovat se, sdílet své okruhy slovní zásoby, zadávat si oblíbená cvičení za úkol apod. Berte tedy prosím na vědomí, že sdílením předplatného sdílíte i údaje o svém učení.

Více informací o sdíleném předplatném naleznete zde.

Opakované předplatné

Nově si můžete předplatné zakoupit i formou opakovaného předplatného. Výhodnější je roční předplatné, ale pokud nechcete platit tolik peněz najednou, nabízíme i možnost měsíčního předplatného. Za 149 Kč za měsíc tak můžete mít přístup do English Me vy i čtyři vaši přátelé nebo členové rodiny. Opakované platby potom probíhají automaticky, dokud předplatné nezrušíte. Zrušit lze předplatné samozřejmě kdykoliv.

Vyzkoušejte English Me zdarma

Všechny výhody English Me si můžete vyzkoušet zdarma. Při registraci do aplikace na www.englishme.cz získáte týden testování zdarma. Pokud jste již testovací období v minulost využili a bylo to před více než rokem, vstupte do aplikace pod svým e-mailem a heslem. Aplikace vám sama aktivuje další týden zdarma.

Vyzkoušet na 7 dní zdarma

Více informací o aplikaci



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

English Me! pro skupiny

Víte, že naše výuková aplikace English Me! se skvěle hodí i pro školní třídy, přátele, kolegy v práci či celou rodinu?

ALL LEVELS

Výuková aplikace English Me! v novém

Naše výuková aplikace English Me! má nyní nový vzhled. Jaké jsme pro vás připravili novinky?

ALL LEVELS

Vylepšené funkce slovníku v English Me

Ve slovníku v English Me nově zobrazujeme i nepravidelné tvary sloves a odkazy na články, které se daných slov týkají.

Komentáře k článku

K článku nejsou zatím žádné komentáře

Přidat komentář