Help for English

MySQL dotaz

 

Pro autora:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/www/www_h­elpforenglish_cz/slov­nik.php on line 521

– označil jsem didn'
- asi to chce promakat ještě PHPko

Nesmí se odesílat klasické apostrofy co se dělají pomocí shiftu a klávesy vedle backspasu. Jiné ale jdou, takže prozatim doporučuju používat jiné.

Odstranění problému se zdá být snadné, snad to brzy Petr Hudík opraví. Viz http://www.phprs.cz/forum/read.php?…

Petr to už odladil v soukromých správách… ale koukám, že ve slovníčku to také blbne.
Díky za upozornění.

Dobrý den,

děkuji za upozrnění, chyba již byla opravena.

To Pilda: tato chyba se týkala hledání ve slovníku, nikoli KFóra, které zde používáme, kam pokud vím tyto apostrofy jdou používat už dávno. Problém s apostrofy byl u soukromých zpráv, ale ten již byl také vyřešen.

Jasně, omluvám se, myslel jsem že má na mysli soukromé zprávy (a neuvědomil si, že to vlastně nemá ani co společného s fórem…), je fajn, že už je to opravené, díky za to :)

Nicméně mě teďka díky tomu napadl nápad na vylepšení stránek, možná by nebylo špatné přidat do sloupečku, nebo někam dolu něco jako Zprávičky, kde by nebyli odkazy na články jako v novinkách, ale právě informace toho tipu, že něco bylo opravené a tak, aby lidé věděli hnedka…

Možná by to stačilo akorát tu na fóru, protože třeba kdyby nevznikl tento topic, tak já a většina lidí asi dále píše PM bez apostrofů.

Není zač :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.