Help for English

Výslovnost

 

Dobrý den…:-)
Jak nastavit prohlížeč Mozilla Firefox – tak, aby při kliknutí na výslovnost (listen), neinicioval tento soubor ke stažení, (má velikost cca 14 kB – což by mělo jít) ,ale aby jej on-line přehrál ?

Abych se přiznal, moc nerozumím v čem je problém. Jde o přehrání výslovnosti v rychloslovníčku (dvojklikem na slovo), nebo v hlavním slovníku?

Ve slovníku .
Před reinstalací OS na mém PC se po kliknutí na (ikonku s reproduktorem) tato výslovnost přehrála bez nutnosti stáhnutí .Teď už mi to ale nejde…

Myslim, že by mohl být problém stejný jako tady http://jasnapaka.bloguje.cz/…t-video.html tzn, chybí ti nějaký nainstalovaný pluginy. Zkus nainstalovat třeba Windows Mediaplayer, myslim že by to mohlo pomoc. Ale to fakt střílim od boku.

Pokud máš WinXP SP2 tak si stáhni WMP10 z http://www.microsoft.com/…default.aspx, jinak WMP9.

Chyba stránek to neni určitě, tohle prohlížeče občas dělají po reinstalaci systému.

Pokud ti to nepomůže, doporučuju kontaktovat pana Cvrčka z těch stránek co jsem postoval výše.

Dobrý den,

pokud vím, tak na našich stránkách by takový problém už být neměl, protože pokud kliknete na ikonku listen tak se skrytě spustí flashový přehrávač, který tento zvuk přehraje – to znamená, že by nikde (pokud jsem něco nepřehlíd) není přímý odkaz na soubor a tudíž by Vám to nemělo nabízet ke stažení…

Díky, už je to v pořádku…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.