Help for English

Návrh - zobrazení vlastních komentářů

 

Dobrý den,

docela mě trápí, že se v profilu nezobrazují odkazy na komentáře, které jsem zanechal na webu. Když chci sledovat odpovědi na ně, tak si je tam musim dočasně ukládat do oblíbených.

Nešel by do toho profilu teda přidat seznam mých komentářů?

Možná by bylo také nebylo špatné, kdyby se ten seznam komentářú zobrazoval u Marka i veřejně. Ne že bych mu chtěl lést do soukromí, ale je to asi jediný způsob, jak sledovat jeho odpovědi na záludné otázky čtenářů a poučovat se jima, protože myslim, že jsou pro nás velice přínosné stejně jako samotné články.

Už jsem nad tím sám několikrát přemýšlel. Vždycky si říkám, když odpovídám na nějaký komentář, jestlipak si dotyčný pamatuje, kde dotaz zanechal a zda se tam vůbec ještě někdy vrátí. Zamyslíme se nad tím a pokusíme se to nějak šikovně vyřešit.

Jasně to by bylo super :)

Na druhou stranu, lepší by bylo, kdyby se lidé naučili pro tyto účely využívat fórum. Asi to sem někam napíšeme…

Jako myslíte zrušit komentáře u článků a nechat na to diskuzi tady? Možná by to nebylo špatné, měl by jste alespoň míň práce s přebíráním komentářů kvůli zjištění co jsou děkovné a co technické, protože by těch děkovných asi ubylo. Na nějakých serverech to mají tak, že místo komentářů tam je rovnou odkaz, který sám založí, nebo vás přesměruje do toho příslušného topiku a netechnických a OT věcí tam vážně dost ubylo.

Nene, komentáře u článků rozhodně rušit nehodláme.

Ještě doplním:
„Přehled mých komentářů“ mám v plánu již dlouho, určitě ho někdy zrealizuju, bude to součástí příští úpravy profilu…

Uvažoval spíš o veřejném pojetí této službý – takže při návštěvě (i cizího) profilu si můžete prohlédnout komentáře. Osobně to nepovažuju za zásah do soukromí (ikdyž je to jen můj názor a případně se podřídím), naopak – když někdo píše komentáře, tak je píše, aby je lidé četli…

Problémem reagování na komentáře jsem se zabývál od samého začátku našeho webu. „Jak si člověk, který napíše komentář ke článku může přečíst odpověď? Jak ten článek zpětně najít?“ Osobně zatím nevim, jak toto vyřešit… Tato nová funkce by to částečně vyřešila – tedy u registrovaných čtenářů…

Na druhou stranu náš web, podle statistik vynikal velkým množství stránek zobrazených jedním uživatelem – tedy uživatelé se u nás zdržují poměrně dlouho a to se potom vyplatí věnovat pár vteřin registraci…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.