Help for English

Vyuziti slovniku

 

mel bych takovej napad jak jeste vyuzit slovnik kterej tu zacal suprove fungovat kliknutim mysi na slovo v clanku :-) to je proste skvely!!! ale…ma to pouze tato stranka a kdyz si chci precist clanky jinde tak musim se slovnikem a nejak sem si rychle zvyknul na tady to klikani :-D
takze :-) myslite ze by bylo tezky udelat treba po prihlaseni uzivatele odkaz na pole do ktereho vy slo skopirovat clanek z jinych stranek, dat odeslat, a clanek vy se zobrazil (treba v novym okne) jako na vasich strankach s tim ze bych mohl vyuzivat funkci slovniku ??? pri zavreni okna by se text smazal a byl by pokoj :-)
diky za odpoved :-)

Přiznám se, že o podobném nápadu jsem ještě vůbec nepřemýšlel, ale každopádně za něj velmi děkuji.

Možná, že už v součastnosti existuje způsob: pokud si zobrazíte vlastní profil, v pravé části je odkaz přidat článek, sem si můžete vložit text, se kterým chcete pracovat. A pokud nastavíte, aby se článek nevydal (tj. vydat článek na NE) tak článek bude sloužit pouze Vám, vyhnul byste se tak např. porušováním autorských práv.

Určitě nesmím opomenout, že naše stránky nejsou jediný systém využívající rychlého hledání pomocí kliknutí.

To přidání článku je super, alespoň teďka vim jak to dělají jiní lidé kteří píší články na HFE. Zkoušel jsem jak to vypadá a nenašel jsem nic na smazání toho článku, přehlédl jsem to, nebo to tam není? Nešlo by to kdyžtak doprogramovat? A ty moje nevydané články vidí ostatní lidé v mém profilu, nebo pouze já?

no je pravda ze muzu pridat clanek, ale nejak bohuzel mi tam nefunguje ten slovnicek:-( pise to tuto chybu:

Fatal error: Call to a member function Ukaz() on a non-object in /data/www/www_h­elpforenglish_cz/slov­nik.php on line 548

Ono teď to vyhledávání ve slovníčku nějak blbne, tedy alespoň v mojí Mozille. Nebojte, dáme to dopořádku.

O prohlížeč nejde, jde o PHP, chce to opravit kód.

Napadají mě dvě možnosti jak přenést slovník HFE na všechny stránky. Buď udělat takové rozšíření pro Firefox, což je samozřejmě docela složité, či nereálné, nebo ze stávajícího javascriptu slovníku vyrobit takzvaný uživatelský javascript, který lze načíst prohlížečem při jeho startu a funguje na všech stránkách. Myslim, že ten script by nebylo tak těžké vyrobit, stačila by menší úprava toho stávajícího. Co vy na to? :)

Jinak prozatím dělám to, že jsem si stáhnul rozšíření pro Firefox jménem DictionarySearch (http://dictionarysearch.mozdev.org/) a přidal tam slovník HFE a díky tomu stačí na jakýchkoliv stránkách označit slovo, dát pravé tlačítko, vybrat slovník HFE a výsledek se zobrazí v novém panelu. Vřele doporučuji :)

Od pátku se nemohu učit slovíčka ze slovníčku, protože ve výuce zůstává stále jen jedno slovíčko, které se neustálým opakováním nejenže nenaučím, ale hlavně mě nebaví ho psát 5× dokola než přejdu na další, přestože ho znám. Někde je chyba!!! Do této doby jsem byla s on-line výukou slovíček maximálně spokojená!!!

Co nejdříve to opravíme. Omlouvám se.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.