Help for English

The Eyeball of a Rooster

Komentáře k článku: The Eyeball of a Rooster

 

Výborný stránky

Co se týče obsahu opravdu povedené stránky.

Oprava: Bomba stránky

Už jsem se trochu zorientoval a co jsem dosud viděl mě nadchlo. :-D

další super stránky

ahoj, tak to je opravdu super typ. Strávila jsem tam celý den.A už se těším na zítra. Díky za takovéto typy.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Leona Maříková vložený před 17 lety

další super stránky

ahoj, tak to je opravdu super typ. Strávila jsem tam celý den.A už se těším na zítra. Díky za takovéto typy.

Re: další super stránky

Jen se nám prosím vraťte. :-)

stále budem vaši

Ahoj, mě už se nezbavíte. Jsem tu stále denně a stále nadšená. Je to tu pro mě přehlednější a snáze najdu co hledám. Ale typ to je fakt skvělý, tamten pan učitel mi docela sedne některými poznámkami ke stylu učení angličtiny v naší republice a hlavně v našich školách, někdy se úplně poznávám( váš styl je super- proto sem denně chodím). Takže žádné strachy a jen tak dál. Stále lituji, že nebydlím v Přelouči, abych mohla studovat angličtinu přímo u Vás. Mnoho dalších skvělých nápadů a navíc nějaké štědré sponzory.

Testy v powerpointu

Určitě navštivte tento web, minimálně pro testy v powerpointu. Na stránkách se určitě zorientujete. Najdete i zajimavý postup jak se učit AJ.

Opravdu skvělý stránky.Ze začatku jsem se na nich moc neorientoval,ale potom co jsem si tu přečetl starší komentaře ,tak jsem to nevzdal a začetl se do jednoho z článků. Od tý doby ,se snažím přečíst vše co tam píší:-)

Stránky mohu také jen doporučit, opravdu přínosné. Jen mi jako čtenáři docela vadí, že se autor např. neobtěžuje psát velká písmena na začátcích vět a mnohdy ani u jmen…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.